Nieuwe behangcollectie Arctic Fever is winters, fris en heeft een Scandinavische look

Arte
Arte
Arte

HOOKEDONWALLS® is een gedeponeerd merk van ARTE nv. HOOKEDONWALLS® presenteert ARCTIC FEVER, een gloednieuwe collectie behang geïnspireerd op het hoge Noorden. Als er één interieurstijl is die alom geliefd blijft, is het wel de Scandinavische look.

Fris, clean en natuurlijk

Wit met grafische elementen en een kleuraccent, of juist met veel zwart, grijzen en onbewerkt hout. De sobere noordse stijl maak je echt af door iets bijzonders toe te voegen waardoor jij je meteen thuis voelt. Dit kunnen persoonlijke schatten zijn, verzameld op verre reizen of gevonden in het bos. Maar ook foto’s en kunst, of een speciale print op de muur in de vorm van behang, maken de leefruimtes in huis helemaal af. Behang is een van de makkelijkste sfeermakers, met de juiste print of kleur heb je al heel snel het gewenste effect bereikt.

De nieuwe collectie ARCTIC FEVER is bijvoorbeeld perfect om direct die knusse sfeer uit het Noorden mee te creëren. De grafische prints laten zich gemakkelijk combineren met typisch Scandinavische elementen zoals ruwhouten balken, geweien, dierenvellen en wit gelakt hout.

De collectie bestaat uit vier prints die in verschillende kleurenpaletten leverbaar zijn.

1. IGLOO : igloblokjes

De sparkle van ijs en sneeuw zie je terug in het fijne, grafische blokjesbehang Igloo dat met zijn patroon doet denken aan de blokken van – hoe kan het ook anders – een iglo. De arctische kleuren maken dit behang bijzonder uniek.

Verkrijgbaar in veertien kleurcombinaties.

2. BURST : besneeuwde ruitjes

Burst combineert het grafische aspect van de Scandinavische stijl met een bijzonder ‘besneeuwd’ motief. Het grafische ruitenpatroon krijgt daardoor een zachte touch, perfect als subtiele blikvanger in noordelijke stijl.

Verkrijgbaar in zes kleurvariaties.

3. FUR : zachte bont

Om wat zachtheid en warmte binnen te brengen is bont het materiaal bij uitstek om aan je interieur toe te voegen. Bont op de muren behoort dankzij HOOKEDONWALLS® nu ook tot de mogelijkheden. Niet echt natuurlijk, maar wel in een structuur en print die the real thing alle eer aan doen.

Verkrijgbaar in veertien kleurcombinaties.

4. CARVE : unieke visgraatmotief

Meer dan eens gaat ons blikveld richting vloer bij het binnenstappen van een Scandinavisch interieur: een houten vloer met visgraatpatroon trekt er namelijk vaak onze aandacht. HOOKEDONWALLS® ziet het net even anders, want waarom zetten we dat prachtige grafisch patroon niet gewoon op de muur? Carve is behang met de ultieme noordse look: zachte kleuren en het unieke visgraatmotief brengen Scandinavië in huis.

Verkrijgbaar in elf kleurvariaties.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email