Milieubewuster douchen kan mits een kleine ingreep

Aqualisa

’s Morgens douchen met de juiste temperatuur. Jouw douchebeleving op maat van jouw humeur. Wees gegroet bij elke douchebeurt. Het lijkt een droom, maar Aqualisa maakt je droom waar.

Met Aqualisa QTM stel je je douche in op temperatuur, debiet, duur… Douchen doe je dus slimmer. Aqualisa QTM sluit je eenvoudig en snel aan op je bestaande douche.

Gebruiksgemak met stijl

Het bedieningspaneel Aqualisa QTM heeft een eenvoudig ontwerp en is verkrijgbaar in vijf afwerkingen, een bijhorende handdouche en een royale regendouche. De glanzende afwerking van de glazen display en de afgeschuinde randen van de temperatuurring maken het paneel functioneel en mooi. Dankzij de hendel kan je makkelijk door het menu bladeren. Je kan kiezen uit zes voorgeprogrammeerde belevingen waaronder “Eco”, “Sport”, “Gezin”, maar uw persoonlijke belevingsdouche kan je ook programmeren en opslaan. Je kan kiezen uit combinaties: temperatuur, hand- of regendouche, debiet en duur.

Hoe werkt het systeem?

In de douche komt de QTM -controller (lees: het bedieningspaneel), waar je je gepersonaliseerde douche-ervaring kan selecteren. De controller staat in verbinding met een max. 10 meter lange datakabel die aangesloten is op de QuartzTM Smart-thermostaat. Deze thermostaat kan je 10 meter van de doucheruimte plaatsen. Je kan deze integreren in het plafond, onder het bad of in een kast, naargelang de situatie. De thermostaat ontvangt koud en warm water en dit water gaat via 1 leiding naar de douche. Hierdoor slaagt Aqualisa erin om je voorkeurstemperatuur constant te houden.

Waarom is Aqualisa zo interessant?

  • Constante analyse van de watertemperatuur (100 keer/seconde)
  • QTM -controller beschikt over een nabijheidssensor. Het waterdebiet wordt verlaagt wanneer de gebruiker zich van de douche verwijdert waardoor je water en energie bespaart.
  • Water opwarmen en op temperatuur behouden tot je stopt met douchen. Een pauzeknop dat je kan gebruiken tijdens het inzepen, om zo minder te verbruiken
  • Een afstandsbediening die je naast je bed legt, om de douche 's morgens aan te zetten en vooraf op te warmen tot de perfecte temperatuur.
  • Aqualisa is ook verkrijgbaar met een badfunctie. Deze badfunctie houdt bij tot waar het bad mag vollopen.

Wil je meer weten over Aqualisa QTM. Vul het formulier in en Van Marcke – exclusief verdeler – neemt contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email