Neem uw zorgen weg. Pak vocht in uw woning deze herfst aan!

Uw woning is uw veilige thuishaven. Uw cocoon waar u tot rust kan komen. Een gezond huis is dan ook meer dan welkom. Maar u merkt dat in uw woning uw behang loslaat, verf of plint afbladert. Dat er een muur vochtig aanvoelt. Dat er een muffe geur in huis hangt. Dat in de kelder water of vocht aanwezig is.

Blijf dan zeker niet bij de pakken zitten. Laat u bijstaan door een erkend en ervaren vochtexpert. Deze expert kijkt na of het gaat over opstijgend vocht, condensatie of waterinfiltratie. Misschien is het slechts een probleem van condensatie, dat door voldoende ventileren kan worden opgelost. Bij aanwijzingen van vochtproblemen is het nodig om deskundig advies in te winnen, zodat verdere schade en kosten vermeden worden en uw gezondheid niet in gevaar komt.

Snelle oplossingen bestaan niet, maar zorg alleszins dat een erkend en ervaren vochtexpert u bijstaat en op een duidelijk termijn een oplossing bedenkt dat uw gezondheid en comfort terug herstelt.

Geniet nu alvast van de Black Friday actie van Aqua Protect* waarbij u geniet van 10% korting voor een gezondere woning. Deze actie geldt enkel voor aanvragen via het formulier, gedaan voor 30 november 2019.

Deze korting van 10% is enkel geldig bij een minimumorder van €1060 inclusief BTW. Enkel geldig op de offerte die u ontvangen én bevestigd heeft tussen 19 november 2019 en 30 november 2019. 1 bon per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.

­

Tijdelijke actie: Black Friday

Geniet nog tot 30 november 2019 van onze Black Friday actie en geniet van 10% korting.
Omschrijf het vochtprobleem:
Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email