ALNO Keukens, bekroond design

ALNO
ALNO
ALNO

Alnocera Concretto

Het nieuwe keramische front Alnocera Concretto is huiselijk en chic. In het kookgedeelte valt zij op met heldere lijnen in beton decor. Open kasten en diverse andere elementen verschaffen het aangrenzende woongedeelte een huiselijke en comfortabele indruk. Ze zijn vervaardigd van hetzelfde sterke keramische materiaal als de zijwandbekleding en het werkblad. Bijpassend is de vlak ingebouwde keramische spoelbak verkrijgbaar.

 

Stijlvol keramiek, warme houttinten en chique kleuraccenten in lak: diverse materiaalsoorten en structuren maken uw Alnocera tot een absoluut unieke keuken. Een andere blikvanger hierbij is de veelzijdige bovenkast die met een lichte aanraking aan de onderkant op elegante wijze zijn keramische lamellen (zie hieronder) opent.

Meer info : http://www.alno.be/cera/index-nl.html

Alnostar Smartline en Alnostar Pure

Rustiek of puristisch modern: de harmonieuze structuur van hout haalt de natuur in huis en zorgt voor huiselijke charme. Een trend die ook door het elegante houtdecor 'Sanremo eiken' in geborstelde optiek wordt opgepakt. Daarnaast onderstreept een horizontale frontrand het robuuste uiterlijk met een elegant kops hout-decor.

Het design wordt afgerond door de fronten met een zwart, supermat Special Touch-oppervlak: op dit bijzonder aanvoelende materiaal blijven geen vingerafdrukken achter. De keuken versmelt met het woongedeelte en nodigt uit om langer te blijven.

Alnostar Satina met Galerie-achterwand

Een innovatie in de leefruimte-keuken is ook Alnostar Satina met haar compleet van glas gemaakte front. Deze keuken zet dit fascinerende materiaal in het middelpunt en valt op door zijn consequente design tot in het kleinste detail. De innovatieve glazen oppervlakken vallen niet alleen bij de eerste blik in de smaak, maar ook bij de eerste aanraking: fluweelzacht aanvoelend, zijn ze zo geraffineerd gesatineerd, dat er een finish met diepte-effect ontstaat. De werktafel op sledepoten zet het spectaculaire kookblok bovendien probleemloos middenin de ruimte, waar inspirerende lichtoplossingen voor effectvolle accenten zorgen.

Wij zijn van mening dat bij een keuken waarin u zich prettig moet voelen, meer thuishoort dan enkel een functionele uitrusting. Bij ALNO staat veelzijdigheid daarom op het programma: met grandioze nisoplossingen, waarvan de stijlvolle en onderhoudsvriendelijke elementen van veiligheidsglas zijn vervaardigd, kunt u per direct de unieke eigenschappen van uw keuken onderstrepen. Voor vloeiende overgangen worden zij al in de fabriek van de door u gewenste uitsparingen voor lichtschakelaars en stopcontacten voorzien.

En degenen die van individueel en kunstzinnig houden, kunnen de effen gekleurde glazen nis eenvoudig combineren met een kunstmotiefnis van 'Galerie'. Met de glazen nissen van 'Galerie' zorgt ALNO voor kleurrijke accenten: de Duitse kunstenaar Hendrik Tuttlies ontwierp in het kader van deze editie een reeks indrukwekkende motieven die met hun levendige karakter een spannend contrast vormen met het puristische design van uw keuken. Talrijke kunstwerken – in volledig formaat of als uitsnede op een witte achtergrond – bieden de mogelijkheid om verschillende kleurwerelden op imposante wijze in scène te zetten. Op die manier onderstreept u met deze fraaie vormgeving op geheel eigen wijze het unieke karakter van uw nieuwe keuken.

Voor meer info : http://www.alno.be/

Actie Batibouw 2015

Kom langs bij ALNO Keukens in hal 11, stand 413 en bij aankoop van een complete Alno keuken ontvangt u een gratis tablet Samsung Galaxy Tab4 10.1 Wi-Fi.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email