ALNO Keukens pakt uit met pure chic en ware cultus

ALNO
ALNO

Dankzij de rijke traditie is ALNO als geen ander in staat om de nieuwste technologieën en laatste trends op een unieke manier met elkaar te combineren. De exclusieve selectie aan keukens met de hoogste kwaliteitsstandaarden, dient de gebruiker als duidelijke wegwijzer.

Dus wat u ook van plan bent met uw huis: de beslissing is al op voorhand duidelijk. Ook dit jaar heeft ALNO keukens weer een mooi assortiment voor u samengesteld.

Pure chic met de Alnocera Convinta keuken

Het nieuwe keramische front Alnocera Convinta is pure chic. Deze ruimte weerspiegelt met zijn zware natuurtinten en metaalachtige accenten alle heersende trends voor een modern, chic interieur. Het geslaagde spel van donkere kleuren met prettig aanvoelende, fraaie oppervlakken en markante punten geeft de ruimte een indrukwekkende uitstraling.

Meer informatie

Veelzijdigheid aan culturen met Alnostar Sign/Alnosund 

Deze keuken is een combinatie van hoogglans lak in lichtgrijs en structuurlak in een NCS-kleur.  Lichtgrijs in glanzende lak vormt de achtergrond voor het zwevende spel van de gelakte schuifdeuren. Het contrast wordt gevormd door de glazen oppervlakken met tegelmotief die een culturele veelzijdigheid aan de vormgeving geven.

Wenst u meer informatie over ALNO keukens, vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email