Geef je gevel een moderne look met een verticaal of horizontaal lijnenspel

Aliplast
Aliplast
Aliplast

Aliplast, internationale producent in aluminium systemen voor ramen, deuren, schuiframen, veranda’s en gevels, ontwikkelde Deco Wall. Deze aluminium gevelbekleding bestaat uit verticale of horizontale profielen die makkelijk in te klikken zijn. Het onzichtbare bevestigingssysteem en de rechte lijnen van de profielen maken je gevel ultra strak.

Je bepaalt zelf hoe smal, breed of open het lijnenspel op je gevel wordt. En je kiest uit een breed scala aan kleuren, met een 25 jaar Seaside kleurengarantie.

En Aliplast gaat verder. Ook het achtergrondprofiel van de gevelbekleding kan in een andere kleur, net als het afwerkingsprofiel. Je kan je gevel dus een volledig eigen karakter geven. Combineer erop los met de deuren en de poorten. Alles kan! Wat dacht je ervan Deco Wall voor het raam te laten doorlopen? Daglicht komt binnen en pottenkijkers houd je buiten.

Ook aan de installateur werd gedacht? De eenvoud in monteren van Deco Wall gevelbekleding, maakt deze oplossing extra aantrekkelijk. Het systeem bestaat uit:

  • Een basisprofiel
  • Hoek-, eind- en overgangsprofiel
  • Een kliksysteem maakt het monteren van de afwerkingsprofiel eenvoudig

Ook naar onderhoud zit u goed met aluminium. Aluminium is een duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig te onderhouden. De poederlak is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft een goede beschermlaag zodat de gekozen kleur behouden blijft.

Wil je meer weten over Deco Wall gevelbekleding? Vul het formulier in en Aliplast bezorgt je de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email