Binnendeuren met een stalen look?

IDA1

IDA, ofwel 'Interior Doors Aluminium', springt in op de trend van minimalistische binnendeuren-en wanden met een industriële steellook. Nog beter. IDA doet het met aluminium waardoor strakke lijnen met hoogste detaillering in het oog springen en een karaktervolle uitstraling geven aan elk interieur.

Dankzij de uitgebreide collectie van IDA creëer je voor elke interieurstijl, zowel modern, klassiek als industrieel,een passende binnendeur-of wand die de woning uniek maakt. De minimalistische aluminium profielen in combinatie met glas zorgen voor transparantie en een optimale lichtinval waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt. Je kan zowel enkele, dubbele , taats-en schuifdeuren terugvinden in het gamma. Afhankelijk van de interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen.

Deze aluminium binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle kleuren, waardoor ze steeds aan het kleurenpallet van het interieur aangepast kunnen worden. Door de specifieke manier van ontwikkelen wordt er steeds maatwerk geleverd dat bovendien lokaal geproduceerd wordt!

Qua beglazing kan IDA van 8 mm enkel glas tot 12 mm gehard of 6/6/2 gelaagd glas herbergen. Deze laatste is zeer geschikt voor toepassing in kantooromgevingen waar ook de factor geluidsisolatie een rol speelt.

IDA is een onderdeel van Aliplast Aluminium Systems. Zowel IDA als Aliplast ontwikkelen aluminium systemin voor binnen-en buitenoplossingen voor ramen en deuren.

Wilt u graag meer informatie omtrent de IDA binnendeuren? Vul het formulier in en u ontvangt de brochure.

Of kom naar Batibouw 2020 : Hal 4 - Stand 242

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email