Meer zicht naar buiten dankzij het nieuwe FAKRO uitzet-tuimeldakvenster

Albintra

Comfortabel bij het bedienen

De dakvensterfabrikant Fakro verhoogt telkens weer het gebruiksgemak van zijn oplossingen. Zo is preSelect² uitzet-tuimeldakvenster nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger. De schuifschakelaar - die bepaalt of u kiest voor het venster uit te zetten of te tuimelen -  bevindt zich onderaan het raamkader. De handgreep bevindt zich onderaan de vleugel. Voor kleinere personen is dit handig.  

Openingshoek tot 45°

preSelect² heeft nog een andere troef. De openingshoek van het venster bedraagt 45%, wat 30% meer is dan zijn voorganger. Het gevolg hiervan is dat u een grotere doorloopruimte heeft tot aan de onderzijde van het dakvenster. Hierdoor heeft u dus een vrij zicht naar buiten toe.

Verkijgbaar in grotere afmetingen

Bijkomende verbetering is dat naast de gebruikelijke afmetingen u ook een dakvenster kan verkrijgen van 134x160 cm. Ook drie-lagige, isolerende P5 beglazing is beschikbaar.

Vanaf de zomer is het uitzet-tuimeldakvenster preSelect² beschikbaar. Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit dakvenster, vul het formulier in en FAKRO bezorgt u deze zodra de brochure beschikbaar is.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email