ACV, uw partner in warm water en verwarming

ACV Belgium

ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen. Het breed aanbod, gaande van boilers, verwarmingsketels (gas, mazout en elektrisch) en branders tot ons aanbod in hernieuwbare energie met warmtepompen en zonneboilers, zorgt ervoor dat u bij ACV gegarandeerd de meest geschikte oplossing voor uw behoeften vindt.

ACV is de ontwikkelaar van het Tank-in-Tank-concept en specialist in het gebruik van roestvrij staal. Zo garanderen we een extreem lange levensduur van onze producten, terwijl het onderhoud tot een minimum beperkt blijft.

TIP : ACV beschikt over een heel interessante configurator die je een indicatie geeft welke mogelijke verwarmingsoplossingen voor uw woning interessant zijn. Probeer deze eens uit.

Ontdek de ideale oplossing voor uw thuis»

Niets gaat uiteraard boven een professionele analyse. Een overzicht van ACV-installateur vindt u hier

Batibouw actie 2015

ACV biedt “This is my moment”

Bij ACV draait het allemaal om jezelf goed voelen in huis. Daarom trakteert ACV je graag op een persoonlijke beleving. Bij aankoop van een ACV verwarmingsketel of boiler krijg je als bedanking jouw persoonlijk “moment” voor 2015*. Kies zelf uit het aangeboden assortiment van BONGO bons. Een wellnessweekend, sterrenrestaurant of liever de massage van je dromen? 

Hiervoor hoef je enkel een kopie van uw factuur door te sturen naar ACV samen met het document dat je op de ACV Batibouwstand 12-302 ontvangt. Alle voorwaarden kan je daarin terugvinden. Breng dus zeker een bezoekje aan de stand van ACV, ontdek er de nieuwe ketels en boilers en verwen jezelf!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email