De familie Ahlmann leidt sinds de stichting in 1946 de Ahlmann COmpany.

 

De roots liggen in Rendsburg, boven Hamburg, maar al snel werd de naam ACO internationaal synoniem voor afwateringssystemen, die zowel op luchthavens, als in winkelcentra, op sportterreinen of op de wegen over heel de wereld te vinden zijn.

 

De groep telt autonome bedrijven in 40 landen, met 29 productiecentra in 15 landen. Er werken in totaal 3.800 mensen, goed voor een omzet van meer dan 600 miljoen euro.

 

Door de overname van Passavant in 2000 breidde het aanbod van de ACO Groep meteen uit. Voortaan maken afscheidingssystemen voor oliën en vetten deel uit van het aanbod, waardoor totaalprojecten voor afwatering en waterbehandeling succesrijk kunnen aangepakt worden. Alles conform de Europese Normen! Producten bieden met een meerwaarde, een oplossing geven aan klanten met een probleemstelling, daar gaat het om bij ACO.

 

In België fuseerden de filialen van ACO Drain en Passavant begin 2004 tot ACO Passavant NV. Vandaag is zij een krachtig technisch-commercieel gestuurd bedrijf met 25 medewerkers, gevestigd te Merchtem.


Merken: ACO
Overzicht van beschikbare informatie: 10 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 9 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.