ACO biedt totaaloplossingen inzake afwatering. Ons water management visualiseren we met de systeemketen Collect - Clean - Hold - Release. Vele producten worden ingebouwd in de grond, zoals olie-afscheiders en vetafscheiders. Ze blijven toegankelijk voor inspectie en onderhoud via kwaliteitsvolle schachtafdekkingen. Daarom ontwikkelde ACO in eigen productie een breed assortiment deksels.


Elk deksel is ontworpen voor een specifieke toepassing in en rondom particuliere woningen, winkelcentra, burelen, marktpleinen, parkings, industriële oppervlakten, ...


Innovation


Bij ACO kan je steeds terecht voor de meest innovatieve oplossingen en geavanceerde productietechnieken in deksels. Zo wordt de ACO ALUCOVER tegeldekselfamilie geassembleerd middels een krimpverbinding. Een technologie die, in vergelijking met het traditionele lassen, de producten een verhoogde structurele sterkte geeft en de productietoleranties tot een minimum herleidt. Dit leidt tot een veel beter esthetisch afwerkingsniveau! Een geplaatst ACO TOPTEK PAVING klinkerdeksel garandeert zelfs zonder betonvulling en wapening de opgegeven belastingsklasse! Alle discussies, of een deksel nu al dan niet correct opgevuld werd volgens de voorschriften, worden dankzij deze oplossing uitgesloten.


You can trust


ACO is de enige leverancier waarbij alle eigen geproduceerde deksels conform de geldende normen zijn. Bovendien worden de opgegeven belastingsklassen gegarandeerd door een onafhankelijk en goedgekeurd testlaboratorium, door middel van een geldig testcertificaat! Aan de hand van de toepassing kies je een deksel dat voldoet aan de gevraagde belastingsklasse.


Multimaterial


ACO produceert kwalitatieve putdeksels in maar liefst 4 verschillende materialen: aluminium, inox, verzinkt staal en gietijzer. Wederom is de toepassing onze leidraad. ACO, van alle markten thuis!

 

Met een sterke service ondersteunt ACO alle klantengroepen, van architect tot eindgebruiker, volgens het Train - Design - Support - Care principe.