3form is in 1991 opgericht met de visie om high design materialen te ontwikkelen, waarbij verantwoordelijkheid naar samenleving en de natuur voorop staan.

In 2007 werd 3form onderdeel van de Hunter Douglas groep en heeft nu vestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Vanuit het hoofdkantoor in Schiedam ondersteunen wij ontwerpers en architecten door geheel Europa, met lokale applicatiespecialisten en een multidisciplinaire groep van productspecialisten, ontwerpers, en ingenieurs. Door een “State-of-the Art” Atelier worden deze concepten vervolgens omgezet in tastbare toepassingen.

Omarmd in architectuurkringen, krijgt 3form steeds meer erkenning in de branche. We willen een nieuwe standaard neerzetten voor materiaaltoepassingen waarbij design van het hoogste niveau voorop staat. Diversiteit en verbondenheid gaan samen met onze benadering van design. We vermijden eenvormige massaproductie en concentreren ons op het maken van high design producten die wereldwijd duurzaamheid ondersteunen.

Voor veel toonaangevende architecten en designers is 3form al een gewaardeerde en vertrouwde partner: we realiseren hun stoutste dromen en innovatieve visioenen. In de toekomst zal 3form blijven investeren in nieuwe technologieën, materiaalverbeteringen en productietechnieken. Vandaag bepaalt 3form de standaard in innovatie, vanuit verantwoord ondernemerschap.

Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.