3form lanceert de nieuwe Dimensions Collection

3form
3form
3form

3form, een toonaangevend ontwerper en producent van bekroonde, milieuvriendelijke materialen en oplossingen voor architectuur en design, lanceert Dimensions – een nieuwe collectie die speelt met kunstzinnige vormen, diepte en licht met spannende nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor wanden en scheidingswanden.

 

Dankzij deze nieuwe collectie krijgt het veelzijdig materiaal Varia, gemaakt van EcoresinTM - harspanelen - nieuwe mogelijkheden. U kan zelf kleuren, patronen, texturen, tussenlagen en afwerking bepalen. Op die manier kiest u directionaliteit en dimensionaliteit in nieuwe paneel- en tegeldesigns. Ook enkele nieuwe, opvallende modulaire systemen geven meer vrijheid in creaties. De nieuwe collectie kent twee kenmerkende invalshoeken: krachtig, kunstzinnig en schaalbaar. 

Urban Dimensions

Gebruik - beweging - reliëf – licht – schaduw - tastbaarheid - maatwerk: URBAN Dimensions tilt 3form Varia naar een nieuw niveau van ontwerpflexibiliteit op maat. Schaal op naar nieuwe hoogten met Arc³s - XL³ - Connect³ en Raw³, volledig aanpasbare, grootschalige, architectonisch sterke ontwerpen die het geijkte patroon voor muren en scheidingswanden doorbreken. De opvallende en tastbare URBAN Dimensions combineren richting en ruimtelijkheid om muren te transformeren, artistieke afscheidingen te creëren, privacy toe te voegen of sensationele blikvangers te maken die energie en schaalgrootte in een ruimte brengen. Creëer drama of speel met licht en schaduw met duizenden Varia-combinaties met tussenlagen, kleuren en afwerking - maak plastische ontwerpen in speciale configuraties die ieders aandacht trekken.

Go with the flow

Fluid Dimensions staat voor gedurfde nieuwe oppervlakken, subtiele kenmerken en een intrigerend materiaalontwerp. Fluid Dimensions is geïnspireerd door de intrigerende beweging van water in een zwembad en het gerimpelde, winterse oppervlak van een bevroren meer. Krachtig en koele structuren, tegelijk ruw en glad, Fluid Dimensions creëert een nieuw niveau aan ontwerpmogelijkheden met een collectie gedurfde en subtiele vormgevingen met ritmische oppervlaktestructuren en raadselachtige afwerkingen. Creëer een beweging, leid uw watergebaseerde thema gewoon door scheidingswand, plafondelement of muur heen om diepte en beweging in een ruimte te creëren. Maak gebruik van licht en doorschijnendheid met golvende en compromisloze oppervlakken met vloeiende bewegingen en een opvallende diepte. Duik in deze dimensionale elegantie.

Wilt u graag meer informatie omtrent het URBAN Dimensions gamma van 3form? Vul het formulier in en 3 form bezorgt u meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email