2tec2 staat voor innovatieve vloerbedekking in geweven vinyl of nylon. Dit Belgische merk is ontstaan uit de harmonie tussen het traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, moderne materialen (pvc). Zo combineert 2tec2 als geen ander design met duurzaamheid: de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal (gemakkelijk onderhoud, slijtvast, vlekbestendig, eenvoudige plaatsing). Alle 2tec2-collecties, in rollen of tegels, zijn geschikt voor intensief gebruik en dus voor commerciële toepassingen.

2tec2 ontstond in 2005 binnen het familiebedrijf Le Tissage d’Arcade (LTA), specialist in de ontwikkeling en productie van exclusieve design- en luxetapijten voor de residentiële markt. Drijvende krachten achter het Belgische merk zijn Katia De Witte, haar echtgenoot Philippe Hanet en broer James De Witte. Anno 2013 telt het familiebedrijf ruim 70 medewerkers, met hoofdkantoor en twee productievestigingen in Moeskroen.

 


Merken: 2tec2 high tech flooring
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.