Kamerbreed in de kijker: www.2tec2.com

2tec2 high tech flooring

Vernieuwde website van Belgische fabrikant van geweven vinyltapijt informeert en inspireert

Met evenveel stijl als de vloerbekleding zelf, lanceert het Belgische merk 2tec2 zijn vernieuwde website: www.2tec2.com. De sfeervolle site is een bron van inspiratie en informatie. Zo laat een waaier van projecten de vele troeven van de tapijtcollecties, in tegels en rollen, zien. Daarbij staat vlot gebruiksgemak voorop: in enkele klikken kom je alles te weten over het ruime assortiment, bestel je gratis stalen of deel je de laatste trendkleur via sociale media.

De innovatieve vloerbekleding van 2tec2 – in geweven vinyl of nylon – vindt steeds meer zijn weg in kantoren, winkels, showrooms en hotels wereldwijd. Op de vernieuwde website staan de collecties en de gerealiseerde projecten centraal, mooi in beeld gebracht door paginagrote sfeerfoto’s. Zo krijg je heel goed voeling met de unieke uitstraling van dit Belgische designproduct.

Maar geen stijl zonder inhoud. Dankzij de eenvoudige navigatie is gedetailleerde productinformatie nooit ver weg. In enkele klikken krijg je snel een handig overzicht van wat je zoekt – of dat nu installatie- en onderhoudstips zijn of ecologische voordelen. Handig is alvast dat je vanuit referentieprojecten kan doorklikken naar de collecties en omgekeerd.

Nieuw is ook de interactie met de gebruikers. Via socialemediakanalen als Twitter, Facebook en Pinterest deel je makkelijk je 2tec2-ervaringen met je publiek. Wil je nog meer? Ook gratis stalen bestellen kan online, net als je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van alle nieuws binnen 2tec2.

Wilt u meer informatie over het aanbod van 2tec2? Vul het formulier in en 2tec2 laat u kennis maken met haar aanbod.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email