Wienerberger stelt voor Eco-brick, de gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte

Wienerberger

Eco-brick : de gevelsteen voor meer isolatie en woonruimte

 

 

De gekende Eco-brick, geliefd bij (ver)bouwers die zweren bij een sprekende gevel en een grotere energiezuinigheid, biedt nu nog meer esthetische troeven dankzij de introductie van diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel.

 

Deze gevelsteen is lichter en tot 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt daardoor minder ruimte in. Daardoor beschikt u over meer ruimte om te isoleren of meer woonruimte. Heel interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde.

 

De Eco-brick is niet alleen smaller maar ook lichter. Daardoor is er minder energie nodig voor het transport. Daardoor is kiezen voor de Eco-brick ook een keuze voor een gezonder leefmilieu. Ook biedt de lichtere steen voor de plaatser een groter gebruiksgemak.

 

Meer info:

 

Over Eco-brick

http://www.bativox.be/nl/wienerberger/artikel/161/eco-brick-lichtere-en-smallere-gevelsteen-biedt-meer-mogelijkheden-voor-nieuwbouw-en-renovatie/

Over meer kleuren

http://www.bativox.be/nl/wienerberger/artikel/474/eco-brick-de-gevelsteen-voor-meer-isolatie-en-woonruimte-krijgt-nog-meer-uitstraling-dankzij-diverse-nieuwe-kleuren/

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email