Wienerberger introduceert vernieuwende bouwoplossingen

Wienerberger
Wienerberger

Eco-brick: het verschil zit hem niet alleen in zijn slanke lijn

 

Eco-brick (WF 6,5) is minder breed, zo kunt u tot 3,5 cm meer isoleren, en dat is super energie besparend. Door zijn geringe dikte geniet u van meer woonruimte binnenin. De lichtere steen maakt een energiezuiniger transport mogelijk, én dat is goed voor ‘t milieu.

En uw nieuwbouw- of renovatieproject krijgt gegarandeerd meer uitstraling want de Eco-brick is nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel. In de „Eco-brick“ corner op Batibouw organiseert Wienerberger een wedstrijd waarbij de (ver)bouwer zijn gratis Eco-brick gevel kan winnen.

Nieuw in het gamma Terca gevelstenen

 

Verrassend aan de Cassia gevelsteen is het gemak waarmee deze extra lange steen van uiterlijk wisselt. De ene zijde heeft namelijk een geschaafd uiterlijk terwijl de andere zijde gebroken oogt. Door afwisselend de ene en de andere zijde aan de zichtkant te plaatsen, krijgt u een hyperindividuele gevel. De Cassia is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk rood, bruin, zwart-bruin en gesmoord.

Dankzij de speciale Wasserstrich productiemethode heeft de Latero reeks langs de zichtkant een oneffen textuur met putjes en ondiepe barsten die een levendig gevelbeeld opleveren. Naast de basiskleuren geel, rood, bruin en grijsgroen zijn er nog vijf extra tinten beschikbaar, van zacht tot sterk genuanceerd.

Koramic Fleece Premium: een 100% ademende en waterdichte onderdakfolie voor flauw hellende daken

Een goede, blijvend duurzame dakopbouw vergt een aangepaste onderdakfolie. Dat geldt des te meer voor flauw hellende daken. Daarom presenteert Wienerberger Koramic Fleece Premium, een gloednieuwe onderdakfolie met hoge dampdoorlaatbaarheid, bedoeld voor daken met een helling vanaf 10°.

Voor meer info: www.wienerberger.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email