Zes sterke merken dragen een totaalconcept van buitenisolatie

Isofinish® is een innovatief concept voor buitengevelisolatie en gevelafwerking. Men start met isoleren, daarna voorziet men een zelfdragende lattenstructuur. Daarna kan de opdrachtgever en de architect kiezen uit een brede waaier aan gevelafwerkingen in gevelstroken, gevelpanelen, leien, kleidakpannen, vlakke kleipannen of zink. De zes merken die dit bouwsysteem ondersteunen zijn Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger.

Enkele voordelen op een rij

De architect heeft één aanspreekpunt voor zowel de isolatie, de bevestiging als voor de gevel. Een bijkomend voordeel is dat de architect kan kiezen uit meerdere gevelafwerkingen van verschillende fabrikanten. 

Isofinish® verkleint de kans op koudebruggen ten opzichte van binnenisolatie. De aannemer creëert als het ware een doorlopend isolatieschild

Het grote voordeel voor de opdrachtgever is dat hij tijdens de werken kan blijven wonen in zijn woning. 

Nieuwe STS van kracht vanaf 2019

Vanaf 2019 is de nieuwe STS 71.2 voor o.a. buitengevelisolatie van kracht. Vanaf dan zullen opdrachtgevers alleen nog een premie kunnen aanvragen als de werken zijn uitgevoerd door een aannemer die voldoet aan het kwaliteitskader STS 71.2. Belangrijk hierbij is dat er in de toekomst rekening gehouden wordt met de volledige muuropbouw, mogelijke koudebruggen enz.

U wilt nu al meer te weten komen over deze nieuwe STS 71.2? Hoe kunt u hieraan beantwoorden met het Isofinish concept voor buitengevelisolatie?  

Wilt u meer weten over het Isofinish® bouwsysteem en het aanbod van Wienerberger, dan kan u het formulier invullen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email