Gevelsteencollectie Imperium breidt uit met het Illuzo formaat

Mix

De gevelsteencollectie Imperium heeft naast het lange en smalle Romeinse formaat ook het Illuzo formaat gekregen. Hierdoor biedt de Imperium collectie meer flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden voor de architect en de opdrachtgever.

Gewoon gemetseld, verlijmde look

Gevelstenen in Iluzo formaat hebben een uitholling in hun legvlak. Daardoor kan de metselaar ze verwerken met een gewone mortellaag van 12 mm, maar hebben zij toch het uitzicht van een verlijmde gevelsteen. Een eenvoudige verwerking zonder speciaal gereedschap en een stevige massieve allure vallen daarmee perfect samen.

Wilt u metselen met een dunne voeg (ook wel dunmetselen genaamd) maar wilt u zich niet verdiepen in de laatste nieuwe verwerkingsmethodes? Dan kiest u best voor het Illuzo formaat want u geniet van de esthetische voordelen van gelijmd metselwerk en het gemak van metselen op de klassieke manier.

Door het nauw aansluitend karakter krijgt uw gevel een massieve en sterke look. Bijkomend pluspunt is dat u niet hoeft op te voegen, wat tijds- en kostenbesparend is.

Nog eens vier kleuren erbij : twee keer winst

Door de uitbreiding met de Imperium collectie komen er in het Iluzo aanbod meteen vier nieuwe kleuren bij. Het nieuwe Imperium omvat namelijk naast de Albius en Flavius met hun lichte, intense tinten ook de Notus en Nerus. Met hun middengrijs respectievelijk donkergrijs scala aan kleurtoetsen sluiten die twee laatste gevelstenen nauw aan bij de actuele architectuurtrends. Een regelrechte aanrader als uw gevel wat magie mag herbergen.

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent de uitbreiding van de Imperium collectie. Dan kan u het formulier invullen en Wienerberger bezorgt u meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email