Velo-Boxx XL, de herberg voor 20 of 30 fietsen

Velo-Boxx
Velo-Boxx
Velo-Boxx

Velo-Boxx XL is een fietstrommel die 20 of 30 fietsen herbergt. Dit nieuwe en grotere model is ideaal voor bedrijven, scholen, projectontwikkelaars of appartementsgebouwen en zal beschikbaar zijn vanaf september 2013. Voorzien van een elektronisch slot en de mogelijkheid om de fietsen binnenin ook vast te maken, is dit een ideaal alternatief voor de traditionele fietsenstalling.

 

In deze Velo-Boxx kan u maar liefst 20 tot 30 fietsen kwijt. Dé ideale manier om de fietsen van inwoners van wijken,  pleinen, sportterreinen, scholen, stationsbuurt,… veilig en netjes weg te bergen.

 

Deze Velo-Boxx kan langs buiten afgesloten worden én ook vanbinnen zal elke fiets individueel kunnen vastgelegd worden. Waardoor de veiligheid van de fietsen gegarandeerd is en het risico op diefstal tot een absoluut minimum herleid.

 

Dit model wordt standaard uitgerust met een elektromechanisch slot. Een overzicht van wie, waar en wanneer iemand deze fietsenstalling kan gebruiken, bepaalt u zelf. Met deze veilige, afgesloten fietsenstalling richt Velo-Boxx zich naar de B2B markt en openbare plaatsen. Zodat u met een gerust hart naar het werk, school, ziekenhuis of de (sport)club kan rijden met de fiets.  

 

De Velo-Boxx XL wordt vervaardigd uit een 100% stalen constructie met een extra behandeling tegen corrosie (thermisch verzinkt). Deze modellen worden verder afgewerkt met bruin geïmpregneerd hout, duurzaamheidsklasse 3.

 

Afmetingen Velo-Boxx XL

Velo-Boxx XL 20: Breedte 5500 x Diepte 4000 x Hoogte 2350 mm
Velo-Boxx XL 30: Breedte 5500 x Diepte 6000 x Hoogte 2350 mm

 

Voor meer informatie, surf naar http://www.velo-boxx.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email