Waarom zou u Vasco ventilatie kiezen?

Vasco Group
Vasco Group

Vasco doet zijn uiterste best om opdrachtgevers zo goed mogelijk in te lichten rond ventilatie. Daarom brengen ze een handige brochure uit waarmee u een overzicht krijgt van de werking van Vasco ventilatie, hoe je kiest tussen type C of type D, welke verschillende ventilatiesystemen er zijn binnen elk type, over het luchtkanalensysteem Easy Flow en last but not least informatie rond E-peil reductie.

 

Wij geven hier alvast in een notendop weer waarom u kiest voor Vasco:

 

Fluisterstille ventilatie

Vasco ontwikkelde zijn ventilatiesystemen om zo geruisloos mogelijk te ventileren. De units behoren tot de stilste in de markt. De geluidsarme ventilatoren zijn slim verwerkt in de unit. Bovendien is elk toestel afgewerkt met hoogwaardige akoestische isolatie.

 

Om het maximale rendement te behalen en de bewoners in alle stilte te laten genieten van een gezond binnenklimaat, kan de unit het best worden gecombineerd met het unieke Easy Flow kanalensysteem.

 

Hoge E-peil reductie

Nieuwbouw projecten moeten voldoen aan steeds strengere eisen op het gebied van energieprestatie. Bij ventilatiesystemen spelen de prestaties van de ventilatoren een cruciale rol voor de E-peil reductie. Vasco ventilatoren kennen een beperkt opgenomen vermogen en behoren daarmee tot de meest energiezuinige in de markt. Daarmee zijn de E-peil reducties zoals berekend met EPB software meer dan uitstekend.

 

Vasco ventilatie-units zijn in de EPBD product-gegevensdatabank “ventilator en ventilatie-groep” opgenomen. Dit betekent dat u door de gewesten gevalideerde productgegevens kunt ingeven voor de berekening van het E-peil in de EPB software. Daardoor hebt u zekerheid over de gebruikte gegevens tijdens het ontwerp en in de EPB aangifte.

 

Met het ventilatiesysteem D275 kan bijvoorbeeld een reductie worden behaald tot wel 26 punten in appartementsbouw.

 

Eenvoudige installatie

Vasco ventilatiesystemen zijn bijzonder eenvoudig in onderhoud en installatie. Door het weglaten van overbodige onderdelen is er met weinig onderdelen een vrij compact systeem dat zich zonder problemen laat installeren.

 

Het unieke Vasco Easyflow kanalensysteem maakt gebruik van flexibele onderdelen waardoor de installateur op een eenvoudige manier bochten kan maken. Het unieke telescopische systeem maakt lijmen, schroeven en zaagwerk nagenoeg overbodig. Dankzij het Vasco Smiley inregelventiel is de afstelling van de installatie zeer eenvoudig.

 

Onderhoudsarm

Vasco Ventilatiesystemen doen stilletjes hun werk gedurende de hele levensduur. Voor maximale prestaties dienen enkel de filters met enige regelmaat te worden vervangen. Een handeling die eenvoudig door de bewoner zelf is uit te voeren.

 

Bereken uw ventilatie

Met de Vasco Ventilatie Calculator kan in enkele eenvoudige stappen worden berekend welk type ventilatiesyteem het best past bij uw project. Aan de hand van de oppervlakte van de ruimtes berekent de tool voor zowel systeem C als systeem D de passende oplossing uit het Vasco aanbod, inclusief de nodige uitleg en informatie. Ook de minimumafmeting van de ventilatieroosters en de minimum verplichte ventilatiedebieten zijn opgenomen. Bij vragen of onduidelijkheid is de helpfunctie op elk moment raadpleegbaar met heldere uitleg.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email