Carré Plus: ritmisch lijnenspel met spectaculaire warmtewinst

Vasco Group
Vasco Group

De Carré Plus is de nieuwste telg uit de bekende Carré collectie van Vasco. Door zijn innovatief ontwerp is deze stalen buizenradiator een ware uitblinker in warmteafgifte. Aan weerszijden van de buizenrij werd een extra buis toegevoegd. Afhankelijk van de afmetingen, zorgt dit voor een extra warmteafgifte van 15% tot 30%. Bijkomende troef is dat er niets verandert aan het frontale zicht van de radiatoren, zonder verlies aan ruimte.

 

De Carré Plus is eens te meer een voorbeeld van de bedrijfsfilosofie van Vasco: via doordachte innovatie bijdragen aan een efficiënter energiebeheer. Door het bijzonder ontwerp van deze radiator is de  Carré Plus uitermate geschikt voor lagetemperatuursystemen. Je kan dus zonder probleem verwarmen in combinatie met lage temperatuursystemen zoals een warmtepomp of zonneboiler. Bovendien komt deze radiator met een garantie van 10 jaar op de lak en op waterdichtheid!

 

De buizenradiator is opgebouwd uit verticale buizen, vierkant 25 x 25 mm en is weerstandsgelast (onzichtbare lasnaden). Het toestel wordt bevestigd met de standaard muurbevestigingen. De Carré Plus is standaard uitgevoerd in RAL9016, andere kleuren zijn tegen meerprijs beschikbaar.

 

 

foto links: Achteraanzicht Carré Plus                       foto rechts : Onderaanzicht Carré Plus

 

Klik hier om meer te weten over Carré Plus.

                                       

Eén authentieke stijl voor het hele huis

Met zijn diverse vormen en uitvoeringen heeft de Carré-collectie alle troeven in huis om meerdere ruimten onder te dompelen in één authentieke stijl. Met hun rechte, vierkante buizen en ritmisch lijnenspel integreren deze stalen wandradiatoren vlot in elke kamer. Variatie brengen zonder stijlbreuk te plegen? Het kan perfect met de verschillende beschikbare afmetingen!  De collectie is verkrijgbaar in verticale, horizontale en half ronde uitvoeringen.

 

Wilt u meer weten over de volledige collectie Carré, klik dan hier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email