Terug in de tijd met Vasco Vintage kolomradiator

Vasco Group
Vasco Group
Vasco Group

Alles komt terug. Ook in het interieur. Voor de liefhebbers van ‘retro’ en ‘vintage’ lanceert radiatorproducent Vasco uit Dilsen twee nieuwkomers die zo uit de sixties lijken weggeplukt. De stoere présence en hoge warmteafgifte maken deze kolomradiatoren vooral geschikt voor grotere ruimtes.

Hoe vaak gebeurt het niet dat je met heimwee terugdenkt aan een ouderwets design, maar dat het helaas niet verenigbaar is met hedendaagse noden? Vasco bewijst dat het wel kan en gaat met zijn Vintage kolomradiator terug naar de roots. Aangeboden in twee modellen, type 50 en type 90, waarbij het cijfer staat voor het aantal millimeters tussen de kolommen.

 

 

De warme gloed van nostalgie

 Deze kolomradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een unieke transparante coating. De transparante coating of “naakte” staal staat prima in een industriële loft of atelier, grote keuken of badkamer. Een klassieke maar tijdloze uitstraling die perfect combineert met een hedendaags modern interieur.

De Vintage radiatoren zijn gemaakt van staal en kunnen zowel tegen de wand als op de vloer geplaatst worden. Door hun natuurlijk hoge warmteafgifte zijn deze radiatoren ook uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en elke gangbare warmtebron.

Meer info over de Vintage kolomradiator vindt u op de website van Vasco.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email