Bryce Plus: aluminium designradiator met maximale warmteafgifte

Vasco Group
Vasco Group

Aluminium designradiator

Het Bryce gamma van VASCO werd enkele jaren terug geïntroduceerd door VASCO en is geïnspireerd op de verfijnde structuur van de Bryce Canyon in de Amerikaanse staat Utah. Het is een radiator opgebouwd uit verticale aluminium profielen waardoor de lichtspeling vanuit elke hoek weer anders is.

 

Bryce Canyon, beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties, is een Nationaal Park gelegen in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Utah. Door de samenwerkende krachten van vriezen en dooien worden de kalk- en zandsteenformaties langzaam geërodeerd en vormen zo de zogenaamde ‘hoodoos’. De afgesleten toppen zorgen voor sublieme formaties waardoor het zonlicht zorgt voor prachtige kleurschakeringen.

 

De Bryce is een stijlvolle gesloten radiator. Bevestigingspunten en andere storende elementen zijn niet zichtbaar. De uitvoering in aluminium bevordert een efficiëntere warmteafgifte en is tegelijkertijd een aantrekkelijk lichtgewicht. En bovendien is Aluminium volledig recycleerbaar.

 

Bryce Plus Verticaal BV100: designradiator voor lagetemperatuursystemen

Bryce Plus is een nieuwkomer in het Bryce gamma volledig in overeenstemming met de bedrijfsfilosofie van VASCO: met doordachte innovatie meebouwen aan een efficiënter energiebeheer.  Vandaag zijn de technologie en het ontwerp van deze aluminium designradiator dermate verfijnd, dat de Bryce Plus een vermogenswinst van maar liefst 30% laat optekenen, en dit met behoud van zijn looks. Hij is dus  uitermate geschikt voor lagetemperatuursystemen.

 

Deze radiator is opgebouwd uit verticale aluminiumprofielen en is beschermd tegen inwendige corrosie door middel van Protect 1+1. Het toestel wordt bevestigd met de standaard muurbevestigingen.

 

De beschikbare kleren van Bryce Plus zijn:

  • Standaarkleur S600 (witte fijne structuurlak)
  • Niet verkrijgbaar in M350 (inox look)
  • Uitgebreide kleurenkaart
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email