VASCO zet najaar in met compacte designradiator Cocos Plus

Vasco Group
Vasco Group
Vasco Group

Hectisch dagje achter de rug? Niets zo zalig als thuis wegzakken in de warme weelde van je eigen badkamer. Voor wie in de badkamer op zoek is naar instant warmte, lanceert Vasco zijn nieuwe designradiator Cocos Plus. Bovendien is deze supercompacte nieuwkomer ideaal voor beperkte ruimtes en tegelijk een uitblinker van slim design.

 

In de woning is de badkamer het middelpunt van welzijn en rust. Bouwers en verbouwers gaan dan ook op zoek naar oplossingen die warmtecomfort koppelen aan een aangename zintuiglijke beleving.

 

Vasco zette daarvoor een compleet innovatieprogramma op poten, waarin de ontwerpers van Vasco een rode draad weven tussen oogstrelend design, hoge warmteafgifte en kleinere volumes.

 

Designradiator met punch

Jongste telg in dat programma is de nieuwe Cocos Plus, de supercompacte krachtpatser, door zijn unieke design een parel voor iedere badkamer. “Cocos Plus is een echt ‘warmtekanon’. Nooit eerder haalden we zoveel warmte uit zo’n compact volume”, zegt Johan Jame, Productmanager van Vasco “Krachtig wil trouwens niet zeggen kwistig. Deze generatie radiatoren is uiterst zuinig en geschikt voor lagetemperatuursystemen”.

Extra troef is de handige vormgeving met niet-onderbroken buizenrij, zodat Cocos Plus radiator en handdoekdroger naadloos verenigt. Ook speelt Cocos Plus dankzij zijn beperkte afmetingen in op de groeiende trend van de compacte bouwstijl. Heel wat nieuws dus, waarmee huisontwerper Wim Segers andermaal bewijst dat Vasco dé referentie is en blijft in de wereld van designradiatoren.

 

Voorzetplaat: voor een nog strakkere look en een muurvaste montage

De verticale collectoren worden aan het oog onttrokken door een vlakke afdekplaat. Het geheel oogt daardoor rustiger, maar ook veiliger, want de plaat verbergt een stevige muurbevestiging. De ontwikkeling van de aansluitingen en bevestigingssystemen zijn gericht op een praktische installatie en een veilig en efficiënt gebruik. Cocos Plus is beschikbaar in een uitgebreid assortiment RAL-, natuur-, en metaaltinten.

 

Afmetingen: breedte 500-600 en hoogte 1002-1302-1542-1842

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email