Ontdek een functionele radiator

Vasco Group

Natuurlijk, deze geeft warmte! Wij hebben het over een radiator die je extra opbergruimte geeft. Gedaan dus met de radiator zo dicht mogelijk tegen de wand te plaatsen. De designradiator staat 30 cm van de badkamermuur. Vasco voorziet ook enkele geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers.

Perfecte combinatie van design en functionaliteit

Geïnspireerd op de klassieke Niva-radiator en het idee dat verwarmingstoestellen niet altijd zo dicht tegen de muur hoeven te staan, bracht Vasco Niva Bath uit. Niva Bath is zo de ideale hulp om handdoeken te drogen of pyjama’s voor te verwarmen, want Vasco ontwikkelde een slim ontwerp met geïntegreerde kapstok en leggers, volledig uit het zicht. Enkel de onderste brede legger en de telescopische inox steun moeten aan de wand worden bevestigd.

“Daarmee speelt Vasco in op de trend van vandaag: we benutten onze badkamer steeds vaker als privéwellness. Functionaliteit en vormgeving staan garant om de juiste sfeer te creëren. Die sterke verbondenheid met de behoeften van de gebruiker en zijn leefwereld behoort tot onze visie en heeft Vasco nu dus vertaald naar Niva Bath.”

Johan Jame, Product Manager Radiatoren bij Vasco

Niva Bath brengt kleur

Met 55 kleuren kan Niva Bath elk interieur aan. Van elegant wit over mosgroen tot meloengeel als smaakvolle blikvanger. De leggers zijn in zwart (RAL 9005) en wit (S600) beschikbaar, goed voor een sierlijke of stoere look.

Niva-collectie: voor elk wat wils

Niva Bath is de nieuwste aanwinst in de befaamde Niva-collectie van Vasco, waarbij de designradiotoren Niva Soft, Niva horizontaal, Niva verticaal en de recente Niva ventilo-convector al furore maakten. De rode draad in dit assortiment? Het zuivere, zachte design waarmee elk product één wordt met de kamer. De troeven als sierradiator en het hoge gebruiksgenot maken van elke Niva een publiekslieveling en trendsetter.

Wil je graag meer informatie omtrent de Niva Bath designradiator? Door het formulier hiernaast in te vullen, ontvang je de folder en de kleurenkaart van Niva Bath.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email