VASCO Blower voor snelle warmte in de badkamer

Agaveblower
Vasco Group
Carrbadblower

Speciaal voor badkamertoepassingen komt VASCO met de “Blower”. Het is een nieuwe elektrische radiator met geïntegreerde warme luchtblazer. De radiator werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Dankzij de aanwezigheidsdetectie verbruikt u geen kilowatuur te veel.

In energiezuinige projecten, zoals BEN-woningen en passiefhuizen, is zo’n elektrisch warmte-element interessant. Aangezien in deze type woningen vaak geen verwarming meer nodig is, behalve op sommige plaatsen zoals de badkamer. De elektrische radiator kan hier dan een oplossing bieden.

Turbo boost voor extra snelle opwarming

De Blower is conform de ECO Design directive 2018. De ingebouwde bewegingssensor heeft als grote voordeel dat het zijn eigen weekprogamma kan instellen volgens uw leefgewoonte. De Blower beschikt ook over enkele vooraf ingestelde weekprogramma’s P1, P2 en P3 die de gebruiker ook zelf nog kan aanpassen. Verder beschikt de Blower over een open raam detectie, zodat de radiator overschakelt in anti-vries modus bij een sterke temperatuurdaling. Op het bedieningsscherm kan u de energieconsumptie steeds volgen.

De Blower is verkrijgbaar in combinatie met volgende VASCO modellen en wordt in de fabriek voorgemonteerd op : Carré Bad, Agave, Aster, Iris en Niva. De vorm van de luchtuitlaat zorgt voor aerodynamische optimalisatie van de warmelucht-circulatie. De Blower-unit is verkrijgbaar in wit en grijs, en is uitgerust met een oplichtend aanraak-display. Achteraan zit een gebruiksvriendelijke stoffilter die zowel links als rechts geplaatst kan worden.

Vraag uw digitale “Blower” brochure met tarieven aan via het antwoordformulier

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email