VASCO lanceert het eerste decentrale ventilatiesysteem

Vasco Group

Ideaal in renovatieprojecten

Sinds 2011 is VASCO actief in ventilatie, en pakt nu uit met het eerste decentrale (lokale) systeem in het gamma. Dit wil zeggen dat er een individuele ventilatie-unit per ruimte wordt geïnstalleerd, in plaats van één centrale unit met aan- en afvoerkanalen naar de verschillende ruimtes. Dit systeem heeft met name voor renovatietoepassingen specifieke troeven.

Montage in opbouw of inbouw

Stel dat je van de zolder een bijkomende kamer wil maken, kan je probleemloos de unit achteraf in opbouw of inbouw monteren. Die functioneert tegelijk als luchtreiniger door 99% van het schadelijke fijn stof en pollen door elektrostatische filters uit de lucht te zuiveren. De ventilatie-unit, met een debiet van 60 m3 per uur, werkt met warmterecuperatie.

Eénvoud in installatie

De installatie is zeer eenvoudig, het enige wat je nodig hebt, is een verbinding met buitenlucht (dus een buitenmuur) en een voeding van 230 volt. Het inbouwmodel is voorzien met aansluiting voor de VASCO Easy Flow luchtkanalen die garant staan voor een fluisterstille werking.

Wilt u meer weten? Breng ons zeker een bezoek op Batibouw om dit decentrale ventilatiesysteem te ontdekken. Je vindt ons in hal 12, stand 101. Of laat uw gegevens achter via het aanvraagformulier, wij nemen met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email