Multifunctionele handdoekbeugels voor verticale radiatoren

Vasco Group
Vasco Group
Vasco Group

Radiatoraccessoire Multi+ brengt comfort én subtiele sfeer in je badkamer en keuken

Een klein stukje design met een grote impact. Zo kan je Multi+ wel omschrijven, het veelzijdige accessoire dat Vasco ontwierp voor verticale radiatoren in de keuken of badkamer. Niet alleen is de elegante beugel ideaal om je handdoeken te drogen, het zwevende tablet geeft ook ruimte aan je favoriete spullen. “Zo breng je instant sfeer in huis, rustig en subtiel geïntegreerd“, vertelt ontwerper Wim Segers.

Meer ruimte

Stijlvolle handdoekbeugels zijn al langer een handelsmerk van Vasco. Met Multi+ gaat de radiatorspecialist nog een stap verder: een accessoire dat start als handdoekbeugel en uitloopt in een breder tablet, inclusief slimme kapstok met verborgen ophanghaakjes. Zo komt Vasco tegemoet aan de trend om design nog functioneler te maken én tegelijk rust te creëren in huis.

Meer rust

“Ik hou van zichtbaar zen. Daarom heb ik de minimalistische radiator gecombineerd met een architectonisch tablet. Tegelijk doet het accessoire zoveel meer voor je interieur dan je zou verwachten. Heel ingetogen, zonder de rust te verstoren, breng je sfeer in huis. Denk aan leuke reissouvenirs in je keuken. Of in de badkamer, een zichtbaar plekje voor je favoriete spullen.” 

Designer Wim Segers

Meer design

Dankzij een onzichtbare bevestiging lijkt het tablet te zweven. Je kan Multi+ zowel links als rechts van je radiator bevestigen en in kleur perfect afstellen op je interieur – in wit, zwart of duivenblauw. Ideaal om stijlvol je pyjama voor te verwarmen aan de handdoekbeugel…

Praktische info

  • richtprijs bruto: € 120
  • verkrijgbaar in wit (S600), zwart (M300) en duivenblauw (S601)

Via bijgevoegd formulier kan u meer info aanvragen m.b.t. de multifunctionele handdoekbeugels.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email