Belang van balkonrenovatie centraal bij werfbezoek Triflex

Triflex

Op dinsdag 1 april 2014 heeft Triflex BVBA een geleid werfbezoek georganiseerd voor syndici aan residentie Neptunus Midden in De Panne. Voorafgaand aan het werfbezoek vond een mini-seminar plaats over het belang van balkonrenovatie. Een van de sprekers was Ir. Arch. Ignace Deconinck, voorschrijver van het renovatieproject in De Panne.

 

Het appartementsblok Neptunus Midden onderging in opdracht van Immo Albatros een omvangrijke renovatie. Door het kustklimaat, met een hoog zoutgehalte, had chloride indringing op diverse plaatsen corrosie, of ‘betonrot’ veroorzaakt. De firma Braet NV herstelde het beton en voorzag de balkons van een duurzame Triflex afdichting.

 

Vorig jaar organiseerde Triflex al een werfbezoek bij het naastgelegen Neptunus West. Dat appartementsblok onderging eveneens een grondige gevelrenovatie. De positieve reacties op het bezoek waren aanleiding voor Triflex om opnieuw een werfbezoek te organiseren. Ditmaal om kennis te delen over het belang van balkonrenovatie.

 

Naast Ir. Arch. Deconinck hielden deze partijen korte presentaties op 1 april:

Braet NV, Iris Finishing, Aluform NV, Scicon Worldwide BVBA en Triflex BVBA. Allen betrokken bij het renovatie van residentie Neptunus Midden.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email