Veilige hellingbaan tijdens ijskoude dagen

Triflex

Nu de winter weer voorzichtig van zich laat horen, krijgen sneeuw en ijs vrij spel op de hellingbanen van parkeergarages. Een verwarmde hellingbaan van Triflex zorgt ervoor dat uw bezoekers veilig hun auto kunnen blijven parkeren tijdens de koude dagen. Bijkomend voordeel: preventief strooien is niet meer nodig.

 

Als één onderdeel van een parkeergarage of – dak het zwaar te verduren krijgt, dan is het wel de hellingbaan. Die wordt door het gewicht van de vele auto’s die op en af rijden immers zwaar op de proef gesteld.

 

Dit onderdeel van parkeergarages verdient dan ook wel wat extra aandacht. Duurzaam en slijtvast zijn belangrijke eigenschappen van een hellingbaan. Maar vloerverwarming draagt ook bij aan de veiligheid.

 

Triflex is uitermate geschikt om een hellingbaan met verwarming af te sluiten. Door het

aanbrengen van meerdere lagen wordt de ondergrond direct als een tweede huid ontsloten. Dit kan u realiseren met het Triflex ProPark variant 3 systeem.

  

 

 

 

Triflex werkt flexibel met de ondergrond mee en heeft daardoor een scheuroverbrugggende werking. Deze koude applicatie kan zelfs bij lage temperaturen (tot – 5 graden Celcius) worden aangebracht.

 

Grootste pluspunt van de verwarming is dat sneeuw en ijs geen schijn van kans meer maken. Preventief strooien met zout hoeft ook niet meer. Bij niet overdekte hellingbanen is wegdekverwarming aanbevolen vanaf een hellingsgraad groter of gelijk aan 10%.

 

De Triflex hellingbaan systemen zijn toepasbaar op bijna iedere ondergrond en op af- en opritten die zijn voorzien van verwarmingssystemen (vloerverwarming: wegdekverwarming d.m.v. leidingen met glycol of water of elektrische hellingbaan verwarming, ook wel tracing genoemd).

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email