Nieuwe Matt-afwerking en uitbreiding assortiment van Naturals en Wood Decors in gevelbekleding

TrespaŽ
TrespaŽ
TrespaŽ

Innovatievere, natuurlijker ogende gevels voegen nieuwe dimensies toe aan architectonische ontwerpen

Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk natuurlijk ogende producten zijn binnen de huidige vormgeving. Voor moderne gebouwen zijn de duurzaamheid en functionaliteit van moderne materialen een eerste vereiste. Natuurlijke en traditionele afwerkingen vormen hierbij, vanuit esthetisch oogpunt, een sterk pluspunt. In aanvulling op het bestaande, uitgebreide assortiment Trespa® Meteon®-gevelplaten introduceert Trespa in oktober 2012 een nieuwe Matt-afwerking, een nieuw assortiment Naturals en een uitgebreid assortiment Wood Decors, waardoor architecten voor gevelontwerpen nu over nog veel ruimere keuzemogelijkheden kunnen beschikken.

 

Zes nieuwe Wood Decors

De ontwerpvrijheid die inherent is aan Trespa® Meteon® Wood Decors, wordt uitgebreid met zes nieuwe decors. Voor wie een ontwerp met een natuurlijke houtafwerking wil realiseren, bieden de Trespa® Meteon® Wood Decors met hun subtiele vleug voor een echt natuurlijke look meer variëteit dan ooit te voren.

 

 

De natuurlijke look kan worden gebruikt voor een klassiek ontwerp of voor verfijnde hedendaagse architectuur. Gevels die op licht en schaduw gebaseerd zijn, profiteren van het scherpe, hoge contrast tussen de nieuwe kleur Nordic Black en het zeer lichte Bleached Pine. Architecten die graag een natuurlijk gevoel willen neerzetten, zullen helemaal weg zijn van het rijke palet aan natuurlijke Wood Decors van Trespa, dat nu is uitgebreid en verdiept met Australian Pine, Slate Wood en twee klassieke Mahogany-dessins. Deze combinatie van moderne, eigentijdse esthetica met traditionele natuurlijke elementen levert veel nieuwe ontwerpmogelijkheden voor gevels op.

 

Vijf nieuwe steendessins

Daarnaast is de Trespa-portefeuille uitgebreid met een geheel nieuwe reeks van vijf steendessins. Trespa® Meteon® Naturals verlenen uw ontwerp een hoge kwaliteit, lage onderhoudskosten en een lange levensduur. De fijne, natuurlijke vleug van natuursteen maakt compleet nieuwe gevels mogelijk die moderne architectuur met een nieuw natuurlijk accent combineren.


Nieuwe matte afwerking mogelijk

De Matt-afwerking is een nieuwe afwerking die het oppervlak van Trespa® Meteon® een nieuw natuurlijk accent en uiterlijk meegeeft, waardoor het paneel vanuit alle hoeken bekeken een matte uitstraling heeft. De nieuwe Trespa® Meteon® Matt-afwerking heeft eenzelfde natuurlijk uiterlijk als echt hout. Uitzonderlijke natuurlijke impressie in combinatie met de uitstekende kwaliteiten en lange levensduur van Trespa® Meteon®: een unieke combinatie.   

In combinatie met andere gevelmaterialen als metaal of steen maakt de nieuwe Matt-afwerking unieke tactiele ervaringen mogelijk. Het kan zowel worden gebruikt om matte accenten aan te brengen binnen een gevel als om een aantrekkelijk, zacht mat oppervlak met glansaccenten te realiseren. De unieke Matt-afwerking verhoogt de diepte en het karakter van de Wood Decors en steendecors van Trespa. Het volledige assortiment Naturals van Trespa en enkele (samen met prominente internationale architecten gekozen) Wood Decors zijn leverbaar met de nieuwe Matt-afwerking.

 

Het combineren van deze natuurlijke decors biedt voor elk ontwerp een ongeëvenaarde keuze aan natuurlijke vormgevingsopties met een zeer hoge duurzaamheid.

 

Ontdek de nieuwe mogelijkheden op Trespa's Natural Touch pagina’s

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email