CLUB EXPERT ON TOUR, mobiel opleidingscentrum toert BelgiŽ rond

Soprema
Soprema
Soprema

Van bekwame dakdekker naar echte dakspecialisten

In tegenstelling tot vroeger zijn dakdekkers vandaag de dag sterk opgeleid en continu in ontwikkeling. Een goede kennis van producten, materialen en technieken is een must in een branche die voortdurend in beweging is. Tegenwoordig is de dakspecialist bekend met verschillende verwerkingstechnieken zoals branden, föhnen, lijmen en gieten. Ook precisiewerk komt meer aan bod. Denk maar aan de verwerking van details voor dakramen en afvoerpijpen. Kortom, alles valt en staat bij een correcte plaatsing. Ontwikkelingen als groendaken, energiedaken, retentiedaken en “cool roofs” maken de dakensector extra uitdagend.
Dat dakdekkers zich voortdurend willen bijscholen heeft ook een effect op leveranciers en fabrikanten in de dakenbranche. Kennis overbrengen van waterdichtings- en isolatiematerialen kan iedereen in de bouwketen helpen. Daarom opende SOPREMA in Grobbendonk een opleidingscentrum  voor dakdekkers, architecten, algemeen aannemers, installateurs… 

Waterdichtings- en isolatietrainingen ‘on the go’ bij 20 bouwhandelaren in gans België

Als expert in waterdichting en isolatie biedt SOPREMA theorie- en praktijkopleidingen voor elke dakdekker in het gloednieuwe opleidingscentrum: Club Expert. Het hele jaar door kan de dakdekker meer leren over diverse soorten waterdichting (bitumineus, vloeibaar, synthetisch) en isolatie (thermisch en natuurlijk). Onder het motto “elke expert was eerst een beginner” kan elk soort bouwprofessional een opleiding volgen. 

In oktober blijft Club Expert niet op één locatie, maar toert het mobiele opleidingscentrum rond door gans België. SOPREMA introduceert de Mammouth Burger tour langs verschillende bouwhandelaren in Vlaanderen en Wallonië. Dakdekkers kunnen een demonstratie vloeibare afwerking van dakdetails  volgen bij het eten van een hamburger. Club Expert is gedurende één maand een foodtruck en opleidingscentrum in één. 

Wilt u graag weten wanneer CLUB EXPERT ON TOUR in uw buurt passeert? Vul het formulier in en Soprema neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email