Roval Aluminium, compleet assortiment afwerkingen in aluminium

Roval Aluminium
Roval Aluminium
Roval Aluminium

Maatwerk in esthetische dak- en geveldetaillering

De waardering voor aluminium als bouwmateriaal neemt in zowel nieuwbouw- als renovatie- en herbestemmingsprojecten toe. Niet alleen in de particuliere woningbouw, maar ook in de utiliteitsbouw. Die waardering wordt voor een belangrijk deel bepaald door de duurzame eigenschappen van aluminium. Nieuw aluminium bestaat vrijwel volledig uit gerecycled aluminium, het is onderhoudsarm en behoudt daarnaast een aluminiumleven lang zijn esthetische uitstraling.

Aluminium dak- en geveloplossingen

Roval Aluminium, onderdeel van de Reynaers Groep, is ontwikkelaar, producent en leverancier van aluminium bouwproducten voor dak en gevel en weet als geen ander de functionele eigenschappen te combineren met esthetische wensen. Dat komt onder meer tot uiting in de aluminium dak- en geveloplossingen die Roval Aluminium biedt. Naast het uitgebreide productgamma voor dak en gevel, zoals aluminium standaardprofielen, dakranden, raamdorpels, valbeveiligingen, muurroosters en lamellenwanden, onderscheidt Roval Aluminium zich met maatwerk-oplossingen, zoals boeiboorden, dagkanten, maar ook balustersystemen in combinatie met aluminium muurafdekkappen voor balkons en terrassen.

Roval vertaalt de wensen van het bouwteam

Dankzij dit maatwerkspecialisme kan Roval Aluminium voor vrijwel elke situatie een sluitende dak- en geveloplossing bieden, die de uitstraling van de gevel versterkt. Niet voor niets hecht Roval Aluminium aan een goed contact met de aannemer en de architect, die hun specifieke wensen ten aanzien van het dak en de gevel graag vertaald ziet in de beste maatwerkoplossing. Ook de informatievoorziening van Roval Aluminium is voor een belangrijk deel toegesneden op die behoefte.

Zo heeft Roval Aluminium een uitgebreide productenmap, waar alle dak- en gevelproducten (en ook andere aluminium bouwproducten) uitvoerig zijn beschreven, gefotografeerd én voorzien van technische informatie. Ook via de website www.roval.be  wordt iedereen op zijn wenken bediend: van alle producten zijn CAD-tekeningen en bestekteksten direct toepasbaar in het ontwerp.

Referenties

Voor specifiek maatwerk voor dak- en geveldetaillering hebben de specialisten van Roval Aluminium vaak direct constructief overleg met de aannemer en de architect. Het referentieoverzicht van Roval Aluminium op de website laat zien dat er maatwerkoplossingen in overvloed zijn: fraaie dagkanten, die naadloos integreren in de gevel of strakke boeiboorden als esthetische geveldetaillering. Dit geldt ook voor de aluminium lamellenwanden die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de algehele geveluitstraling of de innovatieve balustersystemen die blind worden bevestigd op de muurafdekkappen van Roval Aluminium. Functionaliteit en duurzaamheid gaan hierbij hand in hand met de esthetische wensen van de architect of opdrachtgever. En dat past uitstekend in de niets verhullende bouwfilosofie van Roval Aluminium: wat mooi is, moet lang mooi blijven.

Meer informatie :  http://www.roval.be

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email