Op de nieuwe website van ROCKFON is een plafond en de bijbehorende specificaties kiezen eenvoudiger dan ooit

Rockfon

ROCKFON heeft vandaag de lancering van zijn volledig vernieuwde website aangekondigd: www.rockfon.be. De nuttige informatie en slimme tools op deze gebruiksvriendelijke website maken van een plafond en de bijbehorende specificaties kiezen een inspirerende en aangename ervaring.

 

ROCKFON, een van de toonaangevende leveranciers van plafond- en muuroplossingen in steenwol, vond het tijd om zijn website volledig in een nieuw jasje te steken. “We hebben veel met onze klanten gepraat om te achterhalen wat zij van onze website verwachten. De uitkomst? Klanten willen een website met nuttige informatie en diensten die hen helpen om hun job te doen”, vertelt Dominque Goven, Area Marketing Manager.

 

Het is de bedoeling om architecten, akoestische experts, ingenieurs, aannemers en verdelers te helpen met de selectie, specificaties en installatie van ROCKFON plafonds en muuroplossingen. Het ontwerp van de website werd onder de loep genomen en afgestemd op smartphones en tablets. Zo kunnen gebruikers de informatie van op eender welke werkplek raadplegen. De navigatie en de indeling van de informatie zijn volledig herzien om de gebruikservaring te vergemakkelijken en versnellen. Als kers op de taart ontwierp ROCKFON verschillende nieuwe webtools met een grote toegevoegde waarde.

 

 

Inspiratie. Selectie. Vereenvoudiging

De website inspireert de gebruikers via een uitgebreide fotogalerij van uiteenlopende projecten en ontwerptools waarmee ze de installatie van verschillende ROCKFON oplossingen in allerlei soorten ruimtes kunnen simuleren. Om hun keuze te vereenvoudigen, beschikt de website over een nieuwe tool om producten te kiezen en vergelijken. Zo komen gebruikers nog sneller bij het geschikte ROCKFON product terecht voor hun nieuwbouw- of renovatieproject. Stalen bestellen en documentatie downloaden gaat daarnaast ook heel eenvoudig.

 

 

“De meeste klanten zien ROCKFON als een partner, iemand die hen kan helpen om hun project tot een goed einde te brengen door de geschikte plafondoplossing aan te bieden”, zegt Dominque Goven, Area Marketing Manager. “We wilden het gevoel van partnerschap en dienstverlening uitbreiden naar het internet, via een website die onze klanten helpt om hun job te doen. Of ze nu aan hun bureau zitten of onderweg zijn met een smartphone of tablet op zak.”

 

Probeer deze nieuwe site alvast uit op http://vl.rockfon.be/

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email