Rockfon blijft innoveren met zijn Inspired by You transmediamagazine

Rockfon
Rockfon

Rockfon kondigt de publicatie aan van de tweede editie van Inspired By You, het jaarlijkse Rockfon overzicht van de nieuwste trends op het gebied van ontwerp en architectuur. Het kan gratis gedownload worden van de Rockfon website. Een gedrukt exemplaar is eveneens beschikbaar op aanvraag. Het zit in het kielzog van de onlangs vernieuwde Rockfon website met verschillende tools voor plafondkeuze, specificaties en installatie.

 

Sinds de lancering in 2012 zorgde Inspired By You voor vernieuwing in de wereld van plafond- en muuroplossingen. Het 91 pagina's tellende overzicht combineert prachtige fotografie met inzichtelijke artikels die de lezer laten kennismaken met grensverleggende bouwprojecten qua architectuur en akoestiek.

 

Inspired By You is ook een ultramoderne transmediapublicatie. Lezers kunnen online gratis video's bekijken als aanvulling op de vele artikels in het magazine, zoals interviews met de verschillende spelers die in de verhalen voorkomen.

 

De nieuwste editie van Inspired By You toont hoe de klassieke rasterplafonds evolueren in hangende akoestische oplossingen. Er wordt uitgelegd hoe architecten over heel Europa gebruikmaken van monolithische oppervlakken, gewelven, eilanden, baffles, muuroplossingen en kleuren om een geweldig interieur te maken. Het magazine zet minimalistische interieurs en de bijhorende akoestische uitdagingen in de schijnwerper, duikt ook in projecten en praat met de teamleden over hoe ze een project tot een succes kunnen maken.

 

Project in de kijker in Inspired By You:

 

 

 

Als één van 's werelds grootste leveranciers van rotswolplafond- en muuroplossingen gaat Rockfon er prat op aan zijn klanten méér dan gewoon uitstekende producten aan te bieden. “Omdat onze oplossingen regelmatig gekozen worden voor grootschalige projecten omwille van hun kwaliteit en prestaties, hebben we bevoorrechte toegang tot enkele van de interessantste architecturale verwezenlijkingen ter wereld,” aldus Dominique Goven, Area Marketing Manager. “We wilden deze ervaringen natuurlijk delen met onze klanten. Zoals de naam doet vermoeden, is Inspired By You een eerbetoon aan de creativiteit van architecten, akoestici, ingenieurs, aannemers en eigenaars van gebouwen.”

 

Het magazine kan gratis besteld worden via de oranje knop hieronder.

Wilt u deze digitaal bekijken, klik dan hier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email