Recticel Insulation pakt dit jaar uit met heel wat nieuwigheden op Batibouw

Recticel Insulation

Wie isolatieplannen heeft, moet dit jaar meer dan ooit een bezoek brengen aan de stand van Recticel Insulation op Batibouw (stand 4-420). U weet dat u met Recticel® Insulation kiest voor een toekomstvaste isolatieoplossing. Zowel bij nieuwbouw als renovatie voldoet u nu al moeiteloos aan de eisen van morgen. Zo wordt BEN, kort voor bijna-energieneutraal, vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in heel Europa. Recticel Insulation heeft als eerste isolatiefabrikant het ‘Ik BEN mee’ uithangbord ontvangen van het Vlaams Energieagentschap (VEA). Dit jaar pakt de isolatiefabrikant uit met heel wat nieuwe isolatieproducten en –concepten.

 

Nieuw bij Recticel Insulation

Recticel Insulation heeft heel wat nieuws! We lichten hier graag een tipje van de sluier op. Kom naar Batibouw, bezoek de Recticel stand (stand 4-420) en ontdek het zelf.

 

Het Powerroof® concept voor hellende daken is uitgebreid met Powerroof® Maxx isolatie. Bij deze isolatieplaten is de dampopen onderdakfolie al op voorhand verkleefd én er is een rasterbedrukking. Dit maakt het plaatsen van de dakisolatie nog sneller en eenvoudiger. De overlappen van de onderdakfolie zijn zelfklevend: dit verhoogt de winddichtheid van het systeem.

 

Meer weten over Powerroof® Maxx dakisolatie? Vraag snel uw documentatie en een gratis en vrijblijvende offerte aan via http://www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag

 

BATIBOUW  HALL 4 STAND 420

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email