Rectitape isolatietape nu ook in breedte 30 cm voor het afkleven van hoekaansluitingen

Recticel Insulation
Recticel Insulation

Rectitape® isolatietape bestaat al langer op rollen van 50 mm x 50 m. Nieuw in het gamma zijn de rollen van 300 mm x 25 m. Deze extra brede rollen isolatietape worden gebruikt voor het winddicht afwerken en afkleven van de hoekaansluitingen van Eurowall spouwisolatie en Powerwall isolatie voor buitengevels. Omdat de isolatie-eisen alsmaar strenger worden, wordt ook de vereiste isolatie alsmaar dikker. Daarenboven is isoleren in twee geschrankte lagen de beste uitvoeringsmethode. Om een mogelijk risico op windlekken uit te sluiten is er nu Rectitape isolatietape met een breedte van 30 cm om de hoeken af te kleven. Ook deze brede rollen Rectitape zijn verkrijgbaar bij de verdelers van Recticel isolatieplaten en worden daar per stuk verkocht. Surf naar de website www.recticelinsulation.be voor een verdeler in uw buurt.

 

Isoleer nu nóg beter met Rectitape

Wie bouwt of renoveert, wil natuurlijk meteen perfect isoleren. Met de zelfklevende Rectitape isolatietape wordt elke lage-energiewoning en elk passiefhuis nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ook voor een standaard EPB-woning is Rectitape een extra troef.

 

Verhoog het rendement van uw isolatie

Wilt u heel wat energie besparen? Kies dan niet alleen de beste isolatie, maar ook een perfecte afwerking met Rectitape. Deze kleefband werd speciaal ontwikkeld voor het winddicht afkleven van de hoeken en naden van de Recticel isolatieplaten. Zo vormt u een doorlopend isolatieschild en vermijdt u dat er warmte ontsnapt door naden en kieren. Rectitape isolatietape geeft uw isolatie het hoogst mogelijke rendement!

 

Gemakkelijk in gebruik

Net zoals alle andere producten van Recticel Insulation, laat ook Rectitape zich heel gemakkelijk aanbrengen. Aan de kleefzijde is geen liner voorzien, waardoor u snel kunt werken. Bovendien heeft u heel wat minder afval op de werf. Rectitape scheurt niet en dankzij zijn blijvende kleefkracht komt de tape nooit meer los. Kortom, Rectitape is een must voor iedereen die niet houdt van half werk!

 

Voordelen Rectitape isolatietape

  • garandeert een perfect winddichte afsluiting van hoeken en naden van de Recticel isolatieplaten onderling
  • zeer sterke hechting voor een duurzame oplossing
  • goede chemische bestendigheid
  • blootstelling aan UV: max. 1 maand
  • zonder liner, dus minder afval
  • eenvoudig aan te brengen
  • vangt perfect wisselende temperaturen en vochtigheid op
  • blijvende kleefkracht
  • scheurt niet
  • grote rollen (50 m per rol voor breedte 50 mm, 25 m per rol voor breedte 300 mm)
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email