Powerwall® isolatie voor buitengevels nu ook beschikbaar in dikte 90 mm!

Recticel Insulation
Recticel Insulation

De buitengevelisolatie Powerwall® is nu ook beschikbaar in dikte 90 mm met een RD waarde van 3,75 m²K/W. Hiermee voldoet u ruimschoots aan de huidige isolatie-eisen bij renovatie. Powerwall® isolatie voor buitengevels maakt deel uit van het Isofinish® concept.

Isofinish® en Powerwall®: het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels

Isofinish® is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie met Powerwall®. Het systeem combineert Powerwall® isolatieplaten, regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze. Zo creëert u een brandveilig, duurzaam en doorlopend isolatieschild met een hoog rendement. Dit buitengevelisolatiesysteem met Powerwall® biedt heel wat mogelijkheden op het gebied van esthetische afwerkingen. Van sidings, steenstrips, leien en pannen over zink en hout tot vezelcementplaten. Voor elk wat wils! 

Een isolatieschild met hoog rendement

Gezien haar beperkte dikte en de uitstekende isolatiewaarde, is de Powerwall® isolatieplaat de ideale oplossing voor de buitenisolatie van muren. Powerwall® neemt weinig plaats in, zakt niet door en heeft een uniek tand- en groef kliksysteem, waardoor de kans op energielekken bijna nihil is. Bovendien zijn de plaat en haar bekleding volledig waterbestendig: ze kan dus worden geplaatst tot op het niveau van het maaiveld zonder bijkomende waterdichte folie. De isolatieplaten hebben bovendien ook een handige rasterprint en door de bijzondere samenstelling van het TAUfoam by Recticel® schuim zijn ze uiterst brandveilig.

Powerwall® heeft een uiterste goede isolatiewaarde (λD 0,024 W/mK) en is net zoals alle Recticel® isolatieproducten Keymark gecertificeerd: een garantie voor de uitstekende kwaliteit!

Meer info op de website www.recticelinsulation.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email