U wil meer info over de geschikte isolatieoplossing voor uw project?

Recticel Insulation

Vraag de informatiekrant aan van Recticel Insulation en ontvang ze gratis bij u thuis

Recticel Insulation biedt heel wat isolatieoplossingen aan voor zowel nieuwbouw als renovatie en dit voor uw volledige woning. Vloeren, muren en daken kunt u niet optimaal met één en dezelfde plaat isoleren. Of u nu een erkende aannemer of vakman in de arm neemt of zelf aan de slag gaat, voor elke uitdaging bieden we een oplossing. Hoe garanderen we hierbij comfort en energiezuinigheid? Door isolatieplaten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

Ontdek al onze isolatieoplossingen en vraag via bijgevoegd formulier uw informatiekrant aan.

Nieuwe oplossingen voor meer comfort

Uw comfort vormt voor Recticel Insulation de drijfveer om elke dag te blijven zoeken naar innovatieve toepassingen voor een aangenaam, gezond binnenklimaat. Onze nieuwigheden? De thermische isolatietechnologie Xentro® en de akoestische isolatie Simfofit®.

 

Xentro® technology: lambda 0,019 W/mK

Met Xentro® technology kiest uw architect of aannemer voor PU isolatieplaten met een ongeëvenaarde lambda isolatiewaarde van 0,019 W/mK. Xentro® technology staat voor een geavanceerde, nieuwe generatie isolatie: extra efficiënt en compact. U kunt dus maximaal isoleren terwijl u weinig ruimte inneemt. Met Eurowall® Xentro® en Eurofloor Xentro® hebben we dé oplossing in huis voor uw spouw- en vloerisolatie.

Bekijk hier onze brochure over Xentro®.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email