Het Powerroof systeem vanaf nu met nóg meer power

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Maak nu kennis met de vernieuwde Powerroof® en Powerroof® Maxx isolatiesystemen voor hellende daken van Recticel Insulation. Sinds januari 2016 zijn deze twee isolatieoplossingen op verschillende punten sterk verbeterd. Ontdek zelf wat deze verbeteringen voor u betekenen.

Powerroof® en Powerroof® Maxx

Powerroof® is een isolatieoplossing speciaal ontwikkeld om hellende daken uit te rusten met doorlopende isolatieschil. Powerroof® isolatieplaten zijn perfect geschikt om daken te isoleren en om zolders als woonruimte te kunnen inrichten. Met dit handige systeem plaatst de aannemer het onderdak en isoleert hij in één handeling. Op eenvoudigere daken isoleert de plaatser met Powerroof® Maxx nog sneller dankzij de op voorhand verkleefde, dampopen onderdakfolie.

Wat is er verbeterd en waarom?

Recticel Insulation stelt alles in het werk om steeds betere isolatieoplossingen te ontwikkelen die uw comfort en dat van uw klanten garanderen. Voor Powerroof® en Powerroof® Maxx geniet u vanaf nu van een betere brandveiligheid en een sterkere isolatiewaarde.

  • Beter brandgedrag: Euroclass D-s2, d0
    Uw veiligheid en die van de gebruikers van een gebouw is onze zorg. Dankzij onderzoek en ontwikkeling zijn we erin geslaagd om het brandgedrag voor alle beschikbare diktes te verbeteren van Euroclass E naar Euroclass D-s2, d0.
  • Performantere isolatiewaarde: λD 0,022 W/mK
    Behoud de leefruimte in woningen maximaal door nóg beter te isoleren. Dankzij de verbeterde lambdawaarde (van 0,024 naar 0,022 W/mK) isoleert u tot bijna 10% beter dan voordien. De gewijzigde R-waarden (warmteweerstand) per dikte vindt u hier terug: 

Dikte (mm)

60

80

90

100

120

140

160

180

R-waarde (m²K/W)

2,70

3,60

4,05

4,50

5,45

6,35

7,25

8,15

 

Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen?

Contacteer Pieter Bailleul, sales engineer hellend dak bij Recticel Insulation: bailleul.pieter@recticel.com of bezoek onze website www.recticelinsulation.be voor meer informatie.

Vraag via bijgevoegd formulier documentatie aan over de vernieuwde Powerroof® en Powerroof® Maxx.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email