Eurothane G, de ideale binnenisolatie voor de inrichting van uw woonzolder

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Isolatie aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Tussen de gipskarton en de isolatie zit nog eens een dampscherm. De Eurothane G is ideaal voor het isoleren van de  woonzolder en het binnenisoleren van muren en plafonds.

 

Warmtegeleidingscoëfficiënt λD volgens EN 12667: 0,023 W/mK

Dikte                   

RD (m²K/W)    

20 + 10 mm

0,85

30 + 10 mm

1,30

40 + 10 mm

1,70

50 + 10 mm

2,15

60 +10  mm

2,60

80 + 10 mm

3,45

100 + 10 mm

4,30

 

Eurothane G, de ideale binnenisolatie, is een uniek en duurzaam product van Recticel Insulation. Niet alleen krijgt u een perfect isolatieschild met een hoge isolatiewaarde. U kunt ook rekenen op een nieuw muuroppervlak dat snel klaar is om te behangen of te schilderen. Eurothane G isolatie is hiervoor aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Tussen het gipskarton en de isolatie zit bovendien al een dampscherm.

 

Bij renovatie, of wanneer u bijvoorbeeld uw woonzolder wenst in te richten, is Eurothane G uiterst praktisch. U heeft slechts dunne platen nodig, dankzij de uitstekende en blijvende isolatiewaarde. U wint dus aan binnenruimte, terwijl u perfect kunt isoleren.

 

Eurothane G leent zich uitstekend als zolder- en binnenisolatie van muren en plafonds. De plaatsing van de platen, met een kleefspecie of via een mechanische bevestiging, is gemakkelijk en efficiënt. In een mum van tijd is uw project volledig afgewerkt.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email