Powerroof, oplossing als continue en winddicht isolatieschild voor hellende daken

Recticel Insulation
Recticel Insulation

Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Het moet niet alleen regen en wind buiten houden, het moet er ook voor zorgen dat de temperatuur binnen in de woning constant blijft. Bij heel wat gebouwen gaat de meeste warmte via het dak verloren. Powerroof biedt de oplossing als continu en winddicht isolatieschild bovenop de dakconstructie.

 

    

 

De warmtegeleidingscoëfficiënt λD volgens EN 12667 bedraagt 0,024 W/mK. De warmteweerstand i.f.v. de dikte wordt weergegeven in onderstaande tabel.

Dikte                   

RD (m²K/W)    

60 mm

2,50

80 mm

3,30

90 mm

3,75

100 mm

4,15

 

Met Powerroof heeft Recticel Insulation een uniek isolatiesysteem voor hellende daken ontwikkeld. De volgende kenmerken zijn via de corresponderende cijfers terug te vinden op de afbeelding: 

 

Powerroof Bullets

 

1 Stevig en vormvast: Powerroof is een harde isolatieplaat die altijd haar vorm behoudt, niet doorbuigt en bijzonder moeilijk samendrukbaar is. 

 

2 - 6 Rectivent: door gebruik van Rectivent onderdakfolie op de aluminium bekleding van de harde isolatieplaat is het dak voorzien van bescherming tegen alle weersomstandigheden. 

 

3 Levenslang: door de bijzondere samensteling van TAUfoam by Recticel® is Powerroof ongevoelig voor veroudering. De gesloten celstructuur van TAUfoam by Recticel®, in combinatie met de zuivere aluminium bekleding van de plaat, maakt Powerroof waterafstotend en ongevoelig voor vocht. 

 

4 -5 Geen koudebruggen: Powerroof, met zijn perfect aansluitende tand- en groefverbinding, wordt als een doorlopend schild aan de buitenzijde van de dakstructuur geplaatst. Op die manier wordt het volledige dakoppervlak zonder onderbrekingen geïsoleerd en is het dak volledig winddicht.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email