Q-Lights, railingsystemen in een ander licht

Q-railing
Q-railing
Q-railing

Q-lights is een compleet verlichtingssysteem, inclusief alle benodigdheden om een duurzaam, fraai verlicht railingsysteem te installeren.

 

Iedere spot heeft een LED-lamp die het licht asymmetrisch verspreidt. Dit voorkomt een verblindend effect.

 

In een ander licht

Licht is hét middel om sfeer te creëren, dé manier om een statement te maken. Q-lights maakt het mogelijk om ook een railingsysteem te betrekken bij uw lichtplan.

Q-lights is een compleet geïntegreerd LED-verlichtingssysteem, voor zowel binnen- als buitengebruik. Alle bekabeling van dit hoogwaardige, duurzame systeem is onzichtbaar weggewerkt. Q-light is te verkrijgen voor buizen van  42,4 x 2 mm en 48,3 x 2 mm.

 

 

 

Design vs technologie

De Q-lights LED-spots zijn eenvoudig in de handrailing te klikken. Eenmaal geïnstalleerd verspreiden ze een asymmetrische lichtbundel, om verblinding te voorkomen.

Vanzelfsprekend is er ook gedacht aan veiligheid: de handrailing wordt nooit warm en het LED-systeem is gegarandeerd stofdicht en volledig beschermd tegen vocht.

 

De voordelen

  • Asymmetrische lichtverspreiding: Iedere spot heeft een LED-lamp die het licht asymmetrisch verspreidt. Dit voorkomt een verblindend effect.
  • Kabels worden onzichtbaar: Onze bevestigingssystemen - zoals handrailingsteunen, handrailingadapters en muurflenzen – zijn allemaal voorzien van kabeldoorvoer.
  • Unieke klik-technologie: Onze duurzame LED-spots zijn allemaal voorzien van bedrading en hebben een unieke klik-technologie, wat het installeren nog eenvoudiger maakt.
  • Handrailing wordt niet warm: Het koelelement in combinatie met het lage 24V voltage zorgt ervoor dat de handrailing nooit warm kan worden.
  • IP66 bescherming: Het hele Q-lights systeem is voorzien van IP66 bescherming. Dit betekent dat het systeem stofdicht is en volledig beschermd tegen vocht.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email