Alle toepassingen van het isolatiemateriaal Foamglas op een rij

FOAMGLAS
FOAMGLAS
FOAMGLAS

Hoogwaardige thermische isolatiesystemen...

U kent misschien de bijzondere eigenschappen van het isolatiemateriaal Foamglas® : waterdicht, bestand tegen ongedierte, drukbestendig, onbrandbaar, waterdampdicht, maatvast, zuurbestendig, gemakkelijk te verwerken en ecologisch.

Het is het enige isolatiemateriaal dat zijn oorspronkelijke eigenschappen blijft behouden, tientallen jaren lang, zelfs bij een overstroming, een brand of zeer hoge belasting. Deze uitzonderlijke eigenschappen dankt Foamglas® cellulair glas aan zijn unieke structuur: minuscule glascellen gevuld met een sterk isolerend inert gas.

...voor de hele bouwschil

Foamglas® is vooral gekend als het isolatiemateriaal bij uitstek voor platte daken en als oplossing voor koudebruggen. Maar de toepassingsgebieden zijn veel ruimer dan dat.  Met Foamglas® kunnen ook hellende daken, ondergrondse constructies, spouwmuren, geventileerde gevels, ETICS-gevelsystemen, vloeren en binnenmuren doeltreffend en duurzaam geïsoleerd worden.

Over elk van de vele mogelijke toepassingen, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw, lanceert Foamglas® nu een handige publicatie in A5-formaat. Ze is opgesplitst in 5 hoofdstukken:

  • ondergrondse constructies,
  • gevels,
  • binnenisolatie,
  • daken
  • koudebruggen

en verduidelijkt aan de hand van een 20-tal verhelderende 3D-tekeningen, telkens met een korte en duidelijke legende, de toepassing van Foamglas® in diverse hoogkwalitatieve isolatiesystemen.

De brochure is een echt werkinstrument dat visueel weergeeft hoe de toepassing in elkaar zit. Naast de visuele weergave wordt er via 3-cijferige codes (bv (2.1.3)) ook verwezen naar de bestekteksten.

De brochure kan onderaan dit artikel gedownload worden. De gedrukte versie wordt u gratis toegestuurd na aanvraag via info@foamglas.be.    

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email