Janisol Arte-profiel van ODS heeft oog voor verleden en heden

ODS Jansen
ODS Jansen
ODS Jansen

Janisol Arte is een nieuw raamsysteem dat smalle geïsoleerde stalen profielen combineert met het uitzicht van stoeltjesprofielen. Het systeem haalt dezelfde isolatiewaarden als de Janisol en Janisol Primo raamsystemen en biedt ontwerpers de mogelijkheid om architecturaal erfgoed op energiebewuste wijze te renoveren met het behoud van de oorspronkelijk uitstraling.

 

 

Hiermee geeft Jansen ODS een antwoord voor renovatieprojecten zoals monumentale panden, lofts in voormalige industriële gebouwen, fabriekshallen, pakhuizen etc. Ook in de private woningbouw maakt het moderne oplossingen mogelijk. De typische bouwstijl  die hiermee samengaat - ramen met ranke profilering - laat zich met deze slanke geïsoleerde profielen vrijwel perfect reconstrueren.

 

Janisol Arte is daarom de eerste keuze bij renovatieprojecten. De profielen overtuigen door aanzichtsbreedten van slechts 25 en 40 mm en slechts 60 mm voor stijlen en vleugels. De gekozen grondstoffen - staal en een glasvezelversterkte hoogwaardige kunststof - garanderen een minimum aan warmteverlies bij een maximum aan stabiliteit.

 

In deze profielen met een inbouwdiepte van 60 mm kunnen de gebruikelijke isolerende beglazingen zonder problemen ingebouwd worden. Met slechts 4 profielen kunnen de gebruikelijke typen beweegbare delen voor gebouwen uit de jaren '50 en '60 zoals draai-, stolp-, kiep-, uitzet-, of uitzetzakramen naar binnen of naar buiten toe openend gerealiseerd worden.

 

Het uiterst slanke stalen profiel komt tegemoet aan de hedendaagse eisen op het vlak van warmte-isolatie en is met uitstekende waarden CE-gecertificeerd volgens EN 14351-1. Hiermee kunnen beglazingen met fijne rasterafmetingen en een hoge stabiliteit worden gerealiseerd.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email