Joy of light met io 3d van Occhio

Occhio
Occhio
Occhio

Als nieuwe technologieën de verbinding van efficiëntie en lichtkwaliteit mogelijk maken. Als esthetiek en techniek, ratio en emotie één worden, dan spreken we over io 3d.

 

 

Light in your hand

De innovatieve 3D-kinematica van de io 3d revolutioneert de omgang met licht. De markante kop van de io 3d gaat met de gebogen arm een vrijwel onzichtbare verbinding aan. Door de kop aan zijn thermisch-ontkoppelde pads aan te raken, kan hij met een fascinerende driedimensionele "move" volledig vrij bewogen worden.

 

Touch light

Nieuwe technologie schept ook nieuwe vrijheid. De helderheid van het licht wordt als vanzelfsprekend op de plek geregeld, waar het licht ontstaat: aan de kop van de lamp.

Door een eenvoudige handeling wordt het licht geschakeld of gedimd – zonder aanraking en intuïtief.

 

     

Create you style

De karakteristieke pads van de io 3d zijn tegelijkertijd een vormgevend en een functioneel element. Dankzij hun thermisch-ontkoppelde greepoppervlak is het mogelijk om de kop te bewegen en doordat ze magnetisch wisselbaar zijn, kan de lamp er steeds weer anders uitzien – het resultaat zijn ongekende individualiseringsmogelijkheden.

 

Form meets function

De meest volmaakte vorm is ook het creatieve basiselement van io 3d – de bol. In combinatie met het platte, gebogen lamplichaam vormt de bol een geheel zelfstandige, karaktersterke eenheid. Vorm en functie gaan een perfecte synthese aan en bieden zo een nieuwe, ongekende beleving in de vormgeving met licht.

 

Style

Alle lampcomponenten van io 3d zijn in zes, de armen in vier verschillende oppervlakken verkrijgbaar. Deze kunnen dankzij de modulaire opbouw van de lampen vrij gecombineerd worden. Io 3d armaturen laten zich zo individueel configureren en perfect op de architectuur en op het design van het interieur afstemmen. Negen geheel zelfstandige stijlwerelden met fascinerende oppervlakcombinaties werden samengesteld – een hommage aan de individualiteit.

 

A new world of light

io 3d benut de mogelijkheden die de nieuwste, hoogefficiënte LED-technologie in een ongekende vorm biedt. De gewenste lichtsterkte kan vooraf ingesteld worden en is via de geïntegreerde touchless sensor of een wanddimmer probleemloos dimbaar. Voor io 3d staan twee lichtkleuren ter beschikking, wisselbare LED-chips maken een latere update gemakkelijk – voor een geheel nieuwe omgang met licht!

 

 

Feel the look

De matzwarte en -witte softtouch oppervlakken die de io 3d bieden zien er niet alleen bijzonder uit. Als men de uit één stuk vervaardigde aluminium kop aanraakt, voelt het oppervlak zijdezacht aan – een heel nieuwe haptische ervaring.

 

Choose your light

Het idee van “joy of light” is in ieder detail van de io 3d te vinden. De speelse lichtheid, waarmee de magnetisch bevestigde lens met een eenvoudige draai losgemaakt wordt en alle optische componenten en kleurfilters die steeds vervangen kunnen worden, is nieuw en absoluut uniek. Zo wordt het vormgeven van licht kinderlijk eenvoudig.

 

Wilt u meer weten over dit product en een showroom in uw buurt ontdekken?

http://www.occhio.de/no_cache/en/information/occhio-partner/retailers-search/

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email