Niko in gloednieuwe Concept Gallery

Niko

Niko, Modular, Estrikor en Senso, vier gevestigde waarden uit de wereld van design en architectuur, slaan de handen in elkaar. Met de Concept Gallery openden ze in Antwerpen een ontmoetingsplek waar eindklanten, installateurs, architecten en andere professionelen in dialoog kunnen gaan over innovatie, design en elektrische installaties in woningen en grote projecten.

 

Meer dan een showroom

De Concept Gallery is een totaalconcept waarin architectuur, design en comfort hand in hand gaan. Door met verschillende partners samen te werken, wordt het concept ‘showroom’ overstegen. De toepassingen van de verschillende fabrikanten versterken elkaar. Zo worden verlichtingsarmaturen & huisautomatisering in een realistische omgeving getoond en dat maakt een heel verschil.

 

Een inspirerende plek

In de Concept Gallery zie je de volledig op elkaar afgestemde toepassingen van de vier fabrikanten in één ruimte. Je leert er de nieuwste denkwijzen en concepten uit verschillende industriële takken kennen. In een twintig meter lange wand ontdek je alle innovaties. Je vindt er altijd de nieuwste producten, stalen, kleuren en nieuwe materialen. Zo worden bezoekers geïnspireerd en gaan de fabrikanten met hen in dialoog over design, innovatie én elektrische installaties.

 

Niko in de Concept Gallery

De Concept Gallery wordt aangestuurd door een Niko Home Control installatie met een touchscreen, een ecodisplay, thermostaat… Je vindt er ook de nieuwe USB-lader, bewegingsmelders voor buiten, de designs Niko Pure, Intense, Original en de minimalistische Mysterious, maar ook Niko Hydro in zwart en wit. (Ver)bouwers hebben nog nooit zo gemakkelijk hun keuze kunnen maken.

 

Bezoek de Concept Gallery

Je vindt er een lange vergadertafel waar je gemakkelijk met een aantal mensen aanschuift. De kleine gezellige zithoeken nodigen dan weer uit voor een persoonlijk gesprek.

 

Concept Gallery

Riemstraat 31

2000 Antwerpen

www.conceptgallery.be

 

Open alle dagen van 10 tot 18 uur, zaterdag van 10 tot 16 uur, woensdag op afspraak, zondag gesloten.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email