Niko Opbouwkit: meer vaart in je (ver)bouwprojecten

Niko
Niko
Niko

Bouw- of renovatieprojecten schieten een stuk sneller op dankzij de nieuwe Opbouwkit. In combinatie met de inbouwfuncties van Niko vormt deze kit dé ideale opbouwoplossing.

 

Twee uitvoeringen, twee kleuren

De Niko Opbouwkit bestaat in twee uitvoeringen (enkel- en tweevoudig) en twee kleuren (cream en white). Slechts 4 producten vervangen het volledige bestaande EL20 gamma. Gezien je het inbouwmateriaal van Niko met deze opbouwkit kan gebruiken, is het aantal combinatiemogelijkheden bijzonder groot.

 

Snelle en eenvoudige plaatsing in vier stappen

Montage en bedrading gebeuren in vier eenvoudige stappen:

Stap 1: schroef het onderkader op het montageoppervlak,

Stap 2: sluit de functie aan en schroef ze vast op het onderkader,

Stap 3: monteer de afwerkingset,

Stap 4: klik het bovenkader op het onderkader en de functie.

 

De opbouwkit breng je aan op elke ondergrond (wand of muur). Een montageplaat is niet meer nodig. Alle Niko opbouwdozen zijn compact, maar hebben toch voldoende ruimte voor de bedrading. De uitbreekpoorten kunnen gemakkelijk verwijderd worden en maken een perfecte aansluiting op plinten en lijsten mogelijk. Via de metrische buisingangen sluit je vlot de nodige kabels en buizen aan. Je monteert de opbouwkit naar keuze horizontaal of vertikaal.

 

Elegant in elk interieur

De nieuwe Niko Opbouwkit integreert zich stijlvol in elke leefomgeving. De vormgeving sluit naadloos aan bij de reeksen Niko Original en Niko Intense. Voor elke omgeving is er dus een passende oplossing.

 

Technische gegevens

  • materiaal: vormvaste kunststof pc/asa,
  • kleuren: White en Cream,
  • IP-waarde: IP21,
  • IK-waarde: IK06.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email