Stijlvol schakelmateriaal voor elk interieur

Niko
Niko
Niko

Niko heeft vier reeksen schakelmateriaal in het assortiment: Niko Pure, Niko Intense, Niko Original en de onzichtbare schakelreeks Niko Mysterious. Bij deze laatste worden de functies vlak met de muur ingebouwd en neemt het als een kameleon de kleur van de muur aan.

 

Alle afwerkingen van Niko staan voor tijdloos design, uitgevoerd in duurzame materialen. Aan jou de keuze welke reeks het best bij jouw stijl past. En ben je na een tijd uitgekeken op je schakelaars? Dankzij het universele inbouwmechanisme vervang je de afdekplaten in een handomdraai.

 

Niko Pure

Kies voor Niko Pure als je houdt van ultrastrak design en functionaliteit zonder franjes. Exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal garanderen een duurzame en stijlvolle afwerking.

 

Niko Intense

Bij Niko Intense staat de aanraking centraal. Deze reeks moet je voelen. De strakke vorm met zachte belijning straalt intensiteit uit en geeft deze schakelaars een warm karakter.

 

Niko Original

De reeks Niko Original wordt getekend door uiterst zachte lijnen. Ze is beschikbaar in een mild kleurenpallet waardoor ze overal discreet aanwezig is.

 

Niko Mysterious

Niko Mysterious verpersoonlijkt een totaal nieuw concept binnen het schakelmateriaal van Niko. Bij deze reeks worden de functies vlak met de wand gemonteerd. Deze onzichtbare reeks nodigt uit om creatief te zijn. Als een kameleon nemen de functies de kleur van de muur aan. Je kunt de functies overschilderen, behangen, maar net zo goed inbouwen in een keukenblad van bijvoorbeeld hout of marmer. Na montage is enkel een discrete ronde rand zichtbaar. In het duister licht deze rand op met een zachte warm witte gloed, afkomstig van een ledlampje achter de toets van de schakelaar.

 

De wuifbediening gaat zelfs nog een stap verder! Deze schakelaar hoef je niet meer aan te raken. Je activeert de verlichting door een eenvoudig wuifgebaar op afstand. Binnen de 50 cm licht de rand rond de schakelaar op, door te wuiven binnen de 10 cm wordt de schakelaar geactiveerd.

 

Met de tool ‘Ontwerp je bediening’ stel je de schakelaar samen die het best in jouw interieur past.

www.niko.eu/nlbe/niko/producten/ontwerp-je-bediening/.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email